Jednostavno, 2 osobe, 25 minuta
Preporuka: svjetski recept koji vrijedi isprobati
Sastojci:
- 1 pakiranje Kranjske kobasice classic (4 kom, 300 g)
- 150 g Konzerviranog slanutka Podravka
- 80 g Kukuruza šećerca Podravka
- 200 g cherry rajčica
- 60 g mlade rikule (ili mlade potočarke)
- 1-2 žlice gotovog pesta od bosiljka (iz staklenke)
- 2 žlice maslinova ulja
Priprema: Na zagrijanoj gril tavi popecite kobasice da porumene.Kobasice pecite 8-10 minuta povremeno okrećući. Izvadite ih da se malo ohlade, a zatim narežite na dijagonalne ploške. U zdjelu za salatu stavite kobasice, dodajte ocijeđen slanutak, kukuruz šećerac, rajčice narezane na polovice i rikulu.
Posluživanje: Promiješanu salatu rasporedite na pladanj za posluživanje i pospite pestom.
Savjet više: Salatu poslužite s popečenim ploškama kruha.
Sadržaj nastao u suradnji s Podravkom prema najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe