Jednostavno, za 4 osobe, 30 minuta
Preporuka: oduševit će cijelu obitelj!
Sastojci:
- 1 Kranjske kobasice classic Podravka (4 kom, 300 g)
- 2 žlice maslinova ulja
- 1 manji luk (60 g)
- 100 g crvene paprike
- 1 mrkva
- 200 g Smrznutog graška Podravka
- sol
- 100 ml Passate Podravka
- 1 žlica narezanog peršina
Priprema: Kobasice narežite na ploške i stavite na zagrijano ulje. Kratko ih popecite pa dodajte fino nasjeckani luk. Popecite da luk postane staklast, dodajte papriku narezanu na kockice i mrkvu narezanu na ploške. Uz miješanje zagrijavajte i nakon nekoliko minuta ulijte malo vode, pasiranu rajčicu, dodajte grašak i posolite.Kad zavri kuhajte sve zajedno oko 10 minuta.
Posluživanje: Na kraju pospite peršinom i poslužite toplo.
Savjet više: Prije pripreme narežite sve povrće i sve kuhate u jednoj, široj i dubljoj posudi
Sadržaj nastao u suradnji s Podravkom prema najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe