NOVA TERASA

Fidel Gastro uskoro će imati terasu, najavili su jesenski meni, a posebno se veselimo Adventu

U izradu je krenula nova terasa restorana Fidel Gastro zbog kojih se posebno veselimo Adventu, kuhanom vinu i vrućim kestenima

Na zagrebačkoj Trešnjevci, točnije, u prostoru poslovne zgrade Fabrika, se prije gotovo godinu dana otvorio restoran i kafić Fidel Gastro, Radi se o lokalu veličine 350 kvadrata čija je kuhinja kombinacija južnoameričke i mediteranske. Golemi unutarnji prostor dizajnirao je i projektirao Nedjeljko Mikac Cak koji je podijelio prostor na bar na ulazu te restoranski dio s dvije male galerije.

U izradi nova, velika terasa

Fidel Gastro je do sada imao 198 sjedećih mjesta, a upravo je krenula i izgradnja nove terase i to točno ispred trenutnog prostora. “Nakon dugotrajnih borbi s birokracijom, iznimno nam je drago što napokon možemo predstaviti Fidel terasu.

Iako se većina terasa otvara u proljeće, mi volimo raditi stvari drugačije. Na našoj zimskoj terasi možete očekivati vruće kestene, kuhano vino i neizostavnu fenomenalnu atmosferu”, rekao nam je Goran Vručinić, vlasnik Fidel Gastra.

Osim što ih uskoro čeka nova terasa, tu je i novi jelovnik. S obzirom na to da se kuhinja chefa Petra Tomaševića bazira na sezonskim namirnicama, dolaze i neka nova jela. “Na jelovniku ćete moći pronaći foie gras, odnosno guščju jetru, kao i novi biftek, koji se, u skladu s hladnijim vremenom, priprema u zelenom papru”, otkrio nam je Tomašević. Uskoro donosimo i fotografije novog, jesenskog menija.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba