MODA

Trebate masku za vjenčanje? Razmislite o ovima s potpisom Giambattiste Vallija

Giambattista Valli prošli je tjedan predstavio novu kolekciju visoke mode koja odgovara okolnostima u kojima trenutno živimo

Prošli smo tjedan pisale o prvom virtualnom Tjednu visoke mode koji je ove sezone prošao i pomalo nezapaženo. Danas vam zato želimo skrenuti pažnju na super detalj iz kolekcije Gimabattiste Vallija. Neovisno o tome planirate li malo vjenčanje na osami ili ste već isplanirali nešto veće, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i 1142 aktivna slučaja u Hrvatskoj, maska vam sigurno neće biti na odmet.

Giambattista Valli

Giambattista Valli razmišljao je o tome pa je u svoju najnoviju kolekciju visoke mode uključio svoju interpretaciju maski koje uopće ne podsjećaju na one medicinske. Sastoje se od nekoliko slojeva za njega prepoznatljivog tila, a uokviruju oči i daju sasvim novu siluetu licu. Mogu tako biti zamjena za klasičan veo ili jednostavno chic dodatak koji izdvaja iz mase. Cijena se može saznati na upit, a kao i kod svake kolekcije visoke mode, sve se radi po mjeri. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba