GASTRO

Kroštula kroasani i focaccije stigli su na Wolt. Evo detalja

Budući da u Zagrebu nemaju fizičku pekaru, ovo je dosta važna vijest za sve fanove sourdough proizvoda

FOTO: TMG Creative/Kroštula/Wolt

Budući da u Zagrebu nemaju fizičku pekaru, ovo je dosta važna vijest za sve fanove sourdough proizvoda

Karlo Vulin i ekipa iz zadarske pekarnice Kroštula, dobro su poznati svima onima koji gaje veći entuzijazam prema kruhu i srodnim proizvodima. Uz slogan Better Bread imaju misiju u domove, ali i profesionalne kuhinje, donijeti bolji, sourdough kruh o kojem se razmišlja i brine, ali zbog čijeg se konačnog okusa i teksture sve to isplati.

Tijekom božićnih blagdana sve su zaludjeli sa svojim inovativnim verzijama panettonea, a danas su fanove razveselili viješću da svoje proizvode od sada nude i na Woltu pod imenom Invisible Bakery Kroštula. Naime, Kroštula nema fizičku poslovnicu u Zagrebu već se radi o virtualnom mjestu dostupnom isključivo za dostavu. U ponudi imaju četiri vrste dvostruko pečenih kroasana (TBC Badem Mandarina, TBC Lješnjak Čokolada, TBC Kikiriki Slani karamel, TBC Šunka Sir; svaki je 16 kuna), dvije vrste focaccije (Focaccia pir i sjemenke, Focaccia s maslinama; svaka je 20 kuna) i salenjak s pekmezom od šljiva (12 kuna).

Osim Wolta, Kroštula proizvode možete kupiti i u njihovom webshopu gdje nude i svoj proslavljeni panettone, pincu, krekere i granolu.