Alison Roman jedna je od omiljenih internet chefova. Imamo njezinih 5 kultnih recepata koje morate isprobati
Gastro kolumnistica New York Timesa proslavila se jednostavnim jelima u kojima kombinira pomalo neočekivane namirnice
Internet nam je kroz proteklo desetljeće podario više chefova nego što ih možemo popratiti. Ipak, tek su se rijetki uspjeli profilirati u prave zvijezde čija popularnost s godinama ne pada. Amerikanka Alison Roman svakako je jedna od njih. Proslavila se kao kolumnistica New York Times Cooking sekcije, izdala je hit kuharice Nothing Fancy i Dining In, a njeni YouTube tutorijali broje milijunske preglede. Štoviše, neki su njezini recepti postali toliko popularni da ih se naziva i the jelima.
Primjerice, utipkate li u Google The Stew, prvo će vam se prikazati recept za njezino slavno varivo sa slanutkom, kurkumom i kokosovim mlijekom. Najbolje od svega je što su njezina jela uvijek prilično jednostavna za pripremu, i uglavnom su brzo gotova. A jesmo li spomenuli koliko je ona beskrajno simpatična?
Kako smo ovih dana i same neprestano u potrazi za novim receptima koje ćemo isprobati, odlučile smo provjeriti sve najpopularnije s njezinim potpisom. O kojima je riječ, provjerite u nastavku.