GASTRO

Što kažete na tjesteninu s umakom od avokada? Ova četiri brza recepata morate probati

FOTO: shutterstock

Avokado je jedna od onih namirnica koju je do prije samo desetak godina na ovim prostorima rijetko tko koristio. Danas je, s druge strane, dostupna u svim većim trgovinama, i upotrebljavamo je u cijelom nizu jela, od slatkih do slanih, odnosno od doručka do večere. Vjerujemo da ste slavni avokado tost već probali, ali što kažete na tjesteninu s umakom od avokada? Jela s tjesteninom generalno su vrlo praktična; brzo su gotova, jednostavno se pripremaju i većina ih voli. A kad joj pridružite i umak koji se, u većini slučajeva kad je u pitanju avokado, napravi za koju minutu u multipraktiku, jasno je da imate hit recept koji se ne propušta probati. Avokado carbonara, avokado s pestom i tjesteninom ili nešto treće, na vama je da odaberete jedan od odličnih recepata koje vam donosimo u nastavku.

Avokado Carbonara

Kremasta tjestenina s avokadom, špinatom i cherry rajčicama

Tjestenina s pestom od avokada i indijskih oraščića

Avokado Alfredo