Comfort food

Pikantno varivo s bundevom i kobasicama

Pikantno varivo s bundevom i kobasicama

Jednostavno, za 4 osobe, vrijeme pripreme: 40 min

Preporuka: odličan izbor kad želite nešto na žlicu.

Sastojci:

Priprema: Ječmenu kašu stavite kuhati u posoljenu vodu i kuhanu ocijedite.Na zagrijanom ulju kratko popecite kobasice narezane na ploške. Dodajte bundevu narezanu na kockice i sve zajedno popecite.Ulijte konjak i vode toliko da prekrije sadržaj. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta. Dodajte kuhanu ječmenu kašu, sol i mljeveni šareni papar.

Posluživanje: Gotovo varivo pospite narezanim peršinom i poslužite sa žlicom kiselog vrhnja.

Savjet više: 150 g kuhane ječmene kaše odgovara 60 g sirove ječmene kaše.

Sadržaj nastao u suradnji s Podravkom prema najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe