GASTRO

Nakon kruha od banane, na društvenim mrežama svi pripremaju onaj od bundeve. Evo par lakih recepata

FOTO: pxhere.com

Jednu od omiljenih jesenskih namirnica možda ćete htjeti isprobati i u nešto drugačijoj verziji

Svi se još uvijek vrlo živo sjećamo života u karanteni i manije povezane s pečenjem kruha od banane koji smo svi, ne znajući ni sami zašto, isprobavali napraviti u svojim kuhinjama. U slučaju da ste ponovno želji nečeg sličnog, dobra je vijest da društvene mreže nude konkretni prijedlog – vrijeme je da se isprobate kruh od bundeve, koji se može jesti u slatkoj, ali i slanoj varijanti, ovisno o preferencijama. Bundeva je jedan od simbola jeseni, i namirnica koju možemo jesti u cijelom nizu recepata ali, priznajemo, u kruhu je još nismo kušale.

U potrazi za jednostavnim receptima koji nam neće oduzeti previše vremena, pretražile smo YouTube i provjerile što se sve nudi i zadovoljno zaključile da je priprema posve izvediva, pod uvjetom da to pažljivo pratite upute food blogera čije vam kreacije donosimo u nastavku.