GASTRO

Morate isprobati ovih nekoliko recepta za jela s rezancima od tikvica. Nevjerojatno su jednostavni

Ovi su rezanci odlična niskokalorična zamjena za tjesteninu

Noodles and Company now has spiralized zucchini, or "Zoodles" as they're calling it. This is their Japanese Pan Noodles dish with the noodles replaced with zucchini.

- 
Copyright (c) 2018 Tony Webster 
tony@tonywebster.com 
+1 202-930-9200
FOTO: Wikipedia Commons

Ovi su rezanci odlična niskokalorična zamjena za tjesteninu

Rezanci od tikvica, u svijetu poznatiji kao zoodles, već su godinama na jelovnicima brojnih bistroa. Kad ih vidite onako lijepo servirane, možda ćete pomisliti da je njihova priprema komplicirana, ali to ne može biti dalje od istine. Doslovno vam treba svježa tikvica i gulilica za povrće (ako već nemate posebni uređaj za rezance od povrća); pogledajte bilo koji tutorial na YouTubea i postat ćete majstor pripreme u samo nekoliko minuta. Danas vam predstavljamo nekoliko ukusnih recepata u kojima glavnu riječ vode rezanci od tikvica. Pronašli smo mesne i vege opcije, a detaljne video recepte, koji mogu pripremiti čak i kulinarski amateri, možete provjeriti u nastavku.

Zoodles s pestom od avokada

Juneći Stir Fry Zoodles

Zoodles s kozicama, vinom i limunom

Zoodles s parmezanom i bijelim lukom