Čak i ako ne volite juhe, ovu s lukom i sirom morate probati napraviti. Imamo recepte slavnih chefova
Mogla bi vas ugodno iznenaditi
Mogla bi vas ugodno iznenaditi
Za francusku juhu od luka, vjerujemo, čuli su svi, no tek ju je manji broj kušao, a još manji broj pokušao pripremiti kod kuće. No, budući da držimo kako je riječ o zbilja ukusnom jelu, kojem bi svatko trebao pružiti šansu, danas smo vas odlučili provesti kroz nekoliko jednostavnih recepata koji će vas uvjeriti da probate. I bez brige, to koliko volite ili ne volite okus svježeg luka neće utjecati na vaš konačni dojam o ovoj juhi. Za razliku od većine ostalih juha, može funkcionirati i kao glavno jelo, budući da se služi s kriškom kruha s otopljenim sirom koja pluta na površini. Priprema ne traži preveliko kulinarsko predznanje, a u nastavku vam donosimo razne varijante recepata juhe od luka, i to s potpisom poznatih kuhara.
Prema receptu Jacquesa Pépina
Prema receptu Jamieja Olivera
Prema receptu Marthe Stewart