Super žena

Rođendanski intervju s Ivom Šulentić: ‘Tridesete su zakon. Putujem, zabavljam se i spremam super projekt’

Iva Šulentić posjetila nas je u redakciji Super1 i bilo je super! Popričale smo o njezinoj karijeri, novim projektima i malo o privatnom životu

Voditeljica, ekonomistica, spikerica i žena s kojom su mnoge od nas odrasle ispred TV-a, sjajna Iva Šulentić danas slavi 35. rođendan. S Ivom smo malo zamijenile strane pa ju je naša Vanda dovela ispred kamere na brzopotezni intervju. Ispitale smo je kako joj je poslovno i privatno u srednjim tridesetima, a ona je osim toga odlučila otkriti i nešto više o jednom zasad tajnom projektu kojeg radi sa super ekipom.

Borko Vukosav

S1: Veseliš li se 35. rođendanu, kako ćeš ga proslaviti?

Iva: Obožavam rođendane! Srednje tridesete su zakon. Ništa ne planiram, ja sam ti tako loša u planiranju i apsolutni pobjednik u kampanjstvu. Mislim da će biti neko spontano okupljanje mojih najdražih i to ti je to. Sad u petom mjesecu idem u London pa u Pariz. Nisam sad već par mjeseci nigdje bila, malo su mi crvi već proradili.

S1: Imaš kakve nove planove nakon povratka s putovanja?

Iva: Ne bih previše govorila, da ne zacopram, ali me jako veseli jer ću raditi sa super genijalnom ekipom, sastavljenom od vrhunskih profesionalaca, na nečem novom, kretivnom i okrenutom prema budućnosti.

S1: Imaš nekoliko karijera koje vodiš paralelno, koja ti je najdraža?

Iva: Nemam najdražu karijeru. I to je sad, znam, floskula i klišej opak i odvratan, ma to je kao da majku pitaš koje joj je dijete najdraže. Ljepota ovoga posla upravo je u tome da je drugačiji, da je različit i dinamičan i da ne ulaziš u zamku toga da ti išta postaje monotono. Jedan dan mogu ovako sjediti s tobom, a drugi snimam prekrasnu emisiju u koju mi dolaze divni ljudi kao gosti.

S1: Koliko ti je bitna karijera u životu?

Iva: Nisam disciplinirana što se tiče ničega u životu osim posla. U poslu sam izuzetno disciplinirana i to je znalo izluđivati moje prijateljice dok me nisu pozvale na razgovor i rekle, ajde budi s nama ponekad. Baš najiskrenije, ne samo da volim nego obožavam to što radim.

S1: Koji je onda tvoj ispušni ventil?

Iva: Voljela bih reći da je moj ispušni ventil sport, ali sam u nekoj lijenoj fazi pa se tješim činjenicom da puno plešem. Volim se družiti sa svojim ljudima, zezati se, pričati neobavezne stvari, imam super ekipu i super mi je s njima ići van plesati i smijati se. To je moj ispušni ventil.

S1: OK, a što radiš kad ne radiš?

Iva: Volim čitati knjige, volim otići u kazalište, gledati filmove. Fakat volim spavati. Obožavam putovati.

Nismo si mogle pomoći, a da je ne pitamo još neke stvari iz privatnog života, a sve možete vidjeti i čuti u videu. Bilo je baš zabavno, hvala Iva!

Želiš postati dio naše super zajednice i odmah saznati kad objavimo novi video? Subscribeaj se na naš YouTube kanal!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba