GIRL POWER

Sadržaj omogućava P&G

Paulu Sikirić pitale smo što su za nju samopouzdanje i nježnost. Odgovori su jako iskreni

Poznatu domaću influencericu pratimo i volimo zbog uvijek iskrenih objava, nevjerojatno duhovitih dosjetki i samopouzdanja kojim odiše – čak i onih dana u mjesecu

Paula Sikirić jako nam je kul djevojka, što zbog svog prepoznatljivog stila odijevanja, što zbog toga što se nikad ne libi reći svoje mišljenje i nabaciti kakvu humorističnu dosjetku. Za razliku od brojnih influencera koji život na Instagramu još uvijek nastoje prikazati posve savršenim, ona će bez problema objaviti fotografiju uz koju će napisati da joj je trbuh nadut od PMS-a, nasmijati se i krenuti dalje sa svojim danom.

Drugim riječima, ona je pravi primjer mlade, samopouzdane djevojke s jasnim stavom prema životu, a istovremeno i nježne djevojke, kojoj je važno da se uvijek osjeća udobno. S njom smo razgovarale upravo o tome kako vidi spomenute pojmove.

Udobnost znači dobar osjećaj neovisno o prigodi ili okruženju

View this post on Instagram

Jučer maca, danas dobro da sam se sjetila oprati zube prije izlaska iz stana. U oba slučaja su mi noge glatke. . . . #ootd#outfits#outfitinspiration#fashion#fashionstyle#fashionblogger#fashioninspo#style#styleinspo#styleinspiration#šiksik

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik) on

Na pitanje o tome što za nju znači udobnost, Paula spremno odgovora: “Udobnost za mene podrazumijeva to da se osjećam dobro neovisno o tome što sam odjenula, gdje se nalazim i u čijem sam društvu”. S obzirom na to da nam je već u svom prvom odgovoru potvrdila ono što smo osjetile i samo prateći njezine Instagram objave, da je samopouzdana i snažna djevojka, poželjele smo je pitati kad se to ipak osjeća najsamopouzdanije uopće, kad je najsigurnija u sebe.

Samopouzdana i tijekom onih dana u mjesecu

View this post on Instagram

Kako si ju ti nazivala? Tetka iz Njemačke, stvari, daleka rođakinja, oni dani, ženski problemi…? Jesi primjetila kako se uvijek nekako sramimo te naše male specifičnosti? Kako nam je u startu neugodno i osjećamo manjak samopouzadnja, a ionako prolaziš nelagodu u obliku grčeva ili bolova. Ono što ti možeš po tome pitanju napraviti jest priuštiti si najbolje uvjete: mekoću, udobnost i zaštitu na koju se možeš osloniti i još to sve dermatološki potvrđeno. Sve to u samo jednim poboljšanim Always ulošcima. Sjećam se kad sam se ja bojala trenirati s mjesečnicom, kada bi bolovi prošli i napokon sam bila spremna upregnuti se, bojala sam se da ne “procurim”. Ali s mekoćom #AlwaysSensitive uložaka, samopouzdanje i ugoda su se vratili! Da ne ostane samo na priči izazivam te da pogledaš moj story i isprobaš koliko su mekani i udobni Always Senzitivne ulošci, jer Always dijeli besplatne pakete i kupone s popustom. . . . . #AlwaysSensitive#softness#comfort#girls#woman#pms#girlpower#pink#cosy#happy#ootd#lifestyle#lifestyleblogger#šiksik

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik) on

“Uglavnom sam najsigurnija u sebe kad sam najproduktivnija i najaktivnija kroz dan. Tada se osjećam dobro sama sa sobom, pa mi i samopouzdanje raste”, iskreno odgovara Paula i potvrđuje kako nije od onih kojima je traćenje dana opcija. U svom stilu, otvoreno priča i onim danima u mjesecu, što ne smatra nikakvom tabu temom. Kaže kako joj je samopouzdanje posebno važno upravo u tom periodu.

“Svi znamo da nam je onih dana u mjesecu svima samopouzdanje poljuljano i da nam gotovo ništa ne odgovara. Sva odjeća nam je pretijesna, ništa nam se ne sviđa, osjećamo se općenito lošije nego ostalih dana u mjesecu. Upravo tada mi je samopouzdanje najosjetljivije, ali i najbitnije”, iskrena je Paula.

Nježnost i mekoću posebno trebamo onih dana u mjesecu

Osim samopouzdanja, tih su dana ženama itekako potrebni i nježnost, mekoća i udobnost. Da bi tada, ali i kroz sve izazove u životu, bile snažne, hrabre, da bi mogle slijediti svoje snove i biti ono što jesmo, važna nam je sigurnost i podrška.

Kao vodeći proizvođač higijenskih uložaka, Always prepoznaje potrebe žena i uz njih je kada žele ostvariti svoje snove i biti ono što žele. Always potiče samopouzdanje žena te je baš stoga kreirao Always Sensitive higijenske uloške, zaštitu na koju se možete u potpunosti osloniti. Mekoća koja pruža udobnost, meka i fleksibilna krila samo su dio onoga što Always Sensitive pruža. Izazivamo vas da osjetite mekoću Always Sensitive – isprobajte ih same.

Kako sudjelovati u kreativnom natječaju “Izazivamo vas da osjetite mekoću Always Sensitivea”?

Sve što trebate napraviti je ispuniti prijavu za testiranje kako bi na vašu adresu stigao Always Sensitive paket uložaka na testiranje.

Potom nam nakon testiranja napišete svoje mišljenje, a svaki tjedan do 30. studenog jednu čitateljicu s najkreativnijim odgovorima po izboru žirija – redakcije Super1 – nagrađujemo Always Sensitive softbox s mnogo super stvari koje će život učiniti ljepšim jer znamo što je bitno kad imaš mjesečnicu. Mekana dekica Dormeo, udobni jastuk u obliku srca, ulošci Always Sensitive, Ruby čokolada ono je što vas očekuje u našoj super kutiji.

Ako si već isprobala Always Sensitive možeš nam svakako ostaviti komentar i ispričati svoje iskustvo i tako ući u bubanj i osvojiti softbox već ovaj tjedan.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba