GASTRO

Želite naučiti pripremati sushi? Ova radionica je pravo mjesto za to

Sjajna vijest za sve ljubitelje sushija

“Ne morate biti ljubitelj sirove ribe, ne morate znati ništa o sushiju, dovoljna je dobra volja i ljubav prema finom zalogaju, ostalo prepustite nama”, kaže sushi chef Mladen Križanović.

Za sushi smo uvjereni da ga ja jako komplicirano napraviti kod kuće, pa ga uglavnom naručujemo. Oni jako strastveni oko sushija i oko kuhanja sigurno su ga već pokušali raditi ili to tek žele. Dobra vijest je da sada to mogu i ostvariri.

Mladen Križanović

Studio Katran i Mladen Križanović, sushi majstor s certifikatom Tokyo Sushi Academyja, najavili su radionicu na kojoj ćete moći naučiti osnove.

“Ideja je došla spontano na jednom od evenata koje organizira ekipa u Studiju Katran. Sushi je sve popularniji u Zagrebu i šire, Studio Katran je poznata lokacija, u sklopu koje kreativna ekipa stalno smišlja novi, zanimljivi sadržaj, pa je slijed događaja ustvari prilično logičan”, kaže chef Križanović i dodaje: “Ne morate biti ljubitelj sirove ribe, ne morate znati ništa o sushiju, dovoljna je dobra volja i ljubav prema finom zalogaju, ostalo prepustite nama. Prijavite se i dođite s nama naučiti novu vještinu. Uz to garantiramo dobru zabavu, a vjerujte da ćete se i najesti do mile volje”.

Mladen Križanović završio je Tokyo Sushi Academy, jednu od najpoznatijih japanskih škola za strane sushi majstore, gdje je naučio sve tajne izrade sushija. Kasnije se usavršavao u Cateringu Lisak, a stoji i iz projekta Gyotaku Sushi Bara u suradnji s Victus Grupom, koji se trenutačno nalazi na šest lokacija u Zagrebu.

Sushi radionica u Katranu krenula bi u 18 sati u trajanju od oko tri sata. Svakog polaznika očekuje radna stanica, profesionalni pribor i svježe namirnice.

“Od samih početaka Studio Katran je bio više od običnog foto studija. Zahvaljujući godinama iskustva i kreativnoj atmosferi, Studio Katran je postao platforma za promicanje urbane kulture, evenata i zabave koja ni u vremenima pandemije nije prestala osmišljavati i prezentirati novi, prepoznatljiv sadržaj. Ovo je još jedan od naših projekata za koji već sada imamo poprilično prijava, a naš cilj je dovesti japansku kuhinju u svako kućanstvo”, rekao je voditelj udruge Dorijan Kljun.

Radionice će se održavati svake srijede, cijena za jednu osobu je 400 kuna, a za dvije osobe 600 kuna. Prijave na: event@studiokatran.com Više informacija ovdje i na Facebook stranici.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube