SERIJA

Veliki uspjeh za Uspjeh. Prva domaća serija u HBO produkciji sada se prikazuje i u SAD-u

Serija Uspjeh, prva iz HBO produkcije u našoj zemlji od danas se počela prikazivati i u SAD-u

U režiji Danisa Tanovića i po scenariju Marjana Alčevskog, u siječnju ove godine izašlo je svih šest epizoda serije Uspjeh. Ovaj scenarij Alčevskom je donio pobjedu na HBO Adria First draft natječaju što mu je omogućilo da stvori prvu našu seriju u HBO produkciji. Do sada je ova serija postigla odlične rezultate što pokazuje i činjenica da je od danas dostupna za gledanje i na američkom HBO-u. Radi se o višeslojnoj drami s krimi elementima, koja za sada na IMDB-u ima ocjenu 8,2 od 10.

U glavnim ulogama je pet likova, Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović i Tara Thaller. Svako od njih ima dramatičnu i tešku priču koja ih prati kroz cijelu radnju, a sve, naizgled nepovezane likove, spaja jedan tragični događaj. Serija sveukupno ima šest epizoda, a snimanje svake trajalo je 11 dana.

Izvršni producenti su HBO-ovi Steve Matthews i Johnathan Young, a uz Anu Balentović ovu seriju produciraju Nebojša Taraba i Miodrag Sila iz Drugog Plana. Tanović je poznat i po filmu Ničija zemlja za koji je dobio Oscara u kategoriji za najbolji film na stranom jeziku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba