NOVO MJESTO

U Zagrebu je otvoreno novo mjesto za ljubitelje namještaja s hrvatskim potpisom. Zavirite unutra

Sve što se nalazi u Furniture modeling showroomu osmišljeno je i proizvedeno u Hrvatskoj

Na adresi Boškovićeva 18 smjestio se prvi showroom domaćeg brenda Furniture modeling čijem su se otvorenju jučer pridružili brojni predstavnici medija.

Brend Furniture modeling ističe se po domaćoj i obiteljskoj proizvodnji čije je sjedište u Novoj Gradišci. Prepoznati su po dugoj tradiciji proizvodnje i prodaje drvenih proizvoda izrađenih od hrasta, bukve, jasena i oraha. Svi materijali za proizvodnju izrađuju se od drva hrvatskih šuma u kojima se gospodari prema strogim ekološkim i ekonomskim standardima.

U showroomu se po pristupačnim cijenama može pronaći izuzetno kvalitetan i dugotrajan namještaj izrađen od punog drveta. Radi se o proizvodima za koje nam je uvijek bitno da su izdržljivi i postojani, a istovremeno moderni i posebni. Teško se odlučiti samo za jedan komad namještaja, no svakako se u cijelom izboru ističu divne kuhinje i stolovi te masivni podovi i drvene stepenice koje vrlo lako mogu podići i zaokružiti priču svakog prostora.

Svi proizvodi osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj, a namijenjeni su domaćem i stranom tržištu pa je tako naš domaći i prirodni dizajn zahvaljujući Furniture modelingu otputovao u veliki broj zemlja, sve od Švicarske, Velike Britanije i zemlja Beneluxa pa do dalekog Maroka i Japana.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba