GASTRO

Spektakularna vijest za kraj tjedna. Fuliranje će se održati na terasi hotela Esplanade

Počinje 2., traje do 31. prosinca i sastojat će se od 12 ugostiteljskih kućica, uključujući i onu na kojoj će kuhati Ana Grgić Tomić

Upravo kad smo se pomirili s činjenicom da nas ove godine očekuje prilično neuzbudljiv Advent u gradu, stigle su vijesti koje su nas na najbolji mogući način uvjerile u suprotno. Službeno je potvrđeno da nam se vraća Fuliranje, i to u kakvom izdanju! Održat će se na jednoj od najljepših lokacija u gradu, Oleander terasi hotela Esplanade, od 2. do 31. prosinca.

Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će niz zanimljivih delicija, dostojne tako posebnog mjesta. Predstavit će se već nam poznati chefovi Mate Janković iz istoimenog Instituta, Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i, ono što nas ipak posebno veseli, Ana Grgić Tomić iz hotela Esplanade. Uz barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne&Wine, svoju će gastro priču predstaviti će neki novi restorani na Fuliranju, kao što su Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut (ovo jedva čekamo probati!) i Taika.

Osim kreativnih specijaliteta posjetitelji će uživati i u glazbenim trenucima uz DJ-eve kao što su Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo, ali i u live nastupu Yogija Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kristijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima. U pripremi je mnogo iznenađenja, a sve informacije o Fuliranju možete pratiti putem njihovih društvenih mreža.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube