RELAX

sadržaj omogućava P&G

S Martinom Boss razgovarali smo o nježnosti i samopouzdanju. Inspirira nas njezina snaga

Martina Boss je trenerica, osnivačica brenda Boss fit i ambasadorica koja nas svakodnevno inspirira svojim duhom, odličnim treninzima i pristupom prema pozitivnom stilu života

Uvijek nas inspiriraju žene kao što je fitness trenerica Martina Boss koju pratimo na svim njezinim projektima. Mlada, sposobno i uvijek u formu, vjerujemo da je mnogima dobar poticaj za promjene, a od svog pozitivnog stava ne odustaje niti u jednom trenutku. S druge strane, nježna je prema sebi i prema svojem zdravlju.

“Nježnost za mene znači njega i briga za vlastito tijelo i zdravlje. U današnjem ubrzanom načinu života često zaboravimo pružati nježnost samom sebi. Pod nježnost ne mislim samo na vanjski aspekt brige o sebi, već i na psihičko zdravlje. Mislim da često zaboravimo biti nježni prema sebi, ne dopuštajući si greške, stvarajući sami sebi stres i pritisak da sve mora biti savršeno.

U krugu najbližih najlakše izražavam svoje emocije

“Najnježnija sam u okruženju svoje obitelji i najbližih prijatelja. Tada najlakše izražavam svoje emocije. Puno je nježnih trenutaka, ali izdvojit ću dan kada sam došla po svog psa koji je tada imao samo 3 mjeseca.”

Martina živi sport i podrazumijeva se da joj je udobnost uvijek na prvom mjestu, a važna joj je pogotovo onih dana u mjesecu. “Nježnost onih dana u mjesecu je najbitnija. Bilo da sam aktivna kao i inače ili da se izležavam i odmaram cijeli dan, najbitnija mi je udobnost i nježnost.”

Nježnost i mekoću posebno trebamo onih dana u mjesecu

Nježnost, mekoća i udobnost uvijek su nam važni, posebice onih dana u mjesecu… Da bi tada, ali i kroz sve izazove u životu, bile snažne, hrabre, da bi mogle slijediti svoje snove i biti ono što jesmo, važna nam je sigurnost i podrška. Kao vodeći proizvođač higijenskih uložaka, Always prepoznaje potrebe žena i uz njih je kada žele ostvariti svoje snove i biti ono što žele. Always potiče samopouzdanje žena te je baš stoga kreirao Always Sensitive higijenske uloške, zaštitu na koju se možete u potpunosti osloniti. Mekoća koja pruža udobnost, meka i fleksibilna krila samo su dio onoga što Always Sensitive pruža. Izazivamo vas da osjetite mekoću Always Sensitive – isprobajte ih sami.

Kako sudjelovati u kreativnom natječaju “Izazivamo vas da osjetite mekoću Always Sensitivea”?

Sve što trebate napraviti je ispuniti prijavu za testiranje kako bi na vašu adresu stigao Always Sensitive paket uložaka na testiranje.

Potom nam nakon testiranja napišete svoje mišljenje, a svaki tjedan do 30. studenog jednu čitateljicu s najkreativnijim odgovorima po izboru žirija – redakcije Super1 – nagrađujemo Always Sensitive softbox s mnogo super stvari koje će život učiniti ljepšim jer znamo što je bitno kad imaš mjesečnicu. Mekana dekica Dormeo, udobni jastuk u obliku srca, ulošci Always Sensitive, Ruby čokolada ono je što vas očekuje u našoj super kutiji.

Ako si već isprobala Always Sensitive možeš nam svakako ostaviti komentar i ispričati svoje iskustvo i tako ući u bubanj i osvojiti softbox već ovaj tjedan.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba