VIJEST

Rokove borovnice i Le Kolač se vole. Robert Hromalić ima desert ljeta

Robert Hromalić ima novi desert koji će osvojiti sve one koji vole Rokove borovnice

Slastičarnica Le Kolač ima novu slasticu s vrhunskim sastojcima i individualnim karakterom, osvježavajućim i razigranim okusom, lagane i kremaste teksture, zajedno čine: kakao nibs, krema od borovnica i kakaa, čokoladno prhko tijesto i na vrhu – Rokove borovnice, sve u savršenom omjeru i s potpisom Roberta Hromalića.

Robert Hromalić poznat je po kreativnosti i svježem pristupu tehnikama i recepturama. Ime je gradio na pariškoj slastičarskoj sceni – školovao se na prestižnoj kulinarskoj školi Ferrandi, radio u legendarnom Le Meuriceu s poznatim francuskim slastičarskim imenom Cedricom Groletom i bio je sous-chef Yannu Couvreru, jednom od najcjenjenijih predstavnika suvremenog francuskog slastičarstva. Rokove borovnice su baš to tražile. Cijena ovog deserta je 27 kuna.

Jedno je sigurno – kad kušate ovu slasticu bit ćete oduševljeni, a možda ćete u njoj i pronaći svoj najdraži desert ljeta. Dobar tek žele Vam Roko i Le Kolač. Doznajte tko je Roko i kako možete doći do Rokovih borovnica, a obavezno i istražite koliko je slatka cjelokupna ponuda Le Kolača.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba