DRUŠTVENE MREŽE

Pokušaj Jennifer Aniston i Courtney Cox da igraju biljar totalno je urnebesan

Jennifer Aniston svojim je pratiteljima na društvenim mrežama pokazala koliko je točno loša u igranju biljara

Nakon što smo se u prvoj polovici godine neizmjerno veselile činjenice što ćemo obožavane Prijatelje gledati u nekim novim avanturama, druga je polovica donijela neku posve novu situaciju u svijetu i odgodu snimanja većine televizijskih i filmskih projekata.

No, da sve ne bi bilo tako crno, brinu se zvijezde serije, na čelu s Jennifer Aniston i Courtney Cox, koje redovito putem svojih društvenih mreža dijele sadržaj povezan s Prijateljima, a jučer smo pisale i o najpoželjnijem tematskom adventskom kalendaru koji ove godine možete nabaviti. Video koji nas je danas uveselio pronašle smo na profilu Jennifer Aniston, koja karantenu trenutačno provodi s jednom od svojih najboljih prijateljica, Courtney Cox.

View this post on Instagram

Friends shouldn't let Friends play pool (especially when they suck😣)

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Uz video u kojem Aniston neuspješno pokušava savladati osnove biljara, stoji i humoristični opis Friends shouldn’t let Friends play pool (especially when they suck😣), odnosno Prijatelji ne bi trebali Prijateljima dopuštati da igraju biljar (posebice ako su u njemu jako loši).

Koliko god se trudila, kugle je uporno odbijaju poslušati, a nevjerica na licu Courtney Cox koja sve skupa snima, cijelu situaciju čini još smješnijom. Video je nasmijao i brojne poznate osobe, poput Orlanda Blooma, Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow koji su ga redom komentirali, pa i vama najtoplije preporučujemo da ga pogledate.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba