VIJEST

Matthew Perry pridružio se Instagramu i izazvao niz nostalgičnih reakcija kod svojih kolega iz Prijatelja

Holivudski glumac jučer je napokon otvorio Instagram profil

Matthew Perry, holivudski glumac poznat po svojim ulogama u seriji Prijatelji te filmu Ubojica mekog srca, otvorio je jučer napokon Instagram profil. Dogodilo se to nakon što je dva dana ranije na svom Twitteru objavio status u kojem je napisao da stižu velike vijesti.

Fanovi serije Prijatelji odmah su, dakako, pomislili da se radi o konačnom ponovnom okupljanju svih članova glumačke ekipe serije. Posebno zato što Deadline ovih dana piše da HBO priprema specijal u kojem će se pojaviti svi članovi originalne glumačke postave i odglumiti dio bez napisanog scenarija. Radi se, međutim, tek o nagađanjima te je ispalo da se Perryjeva objava na Twitteru odnosila na otvaranje Instagram profila.

View this post on Instagram

This is how thrilled I am to finally be on Instagram. So, here we go…

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

Prvu objavu na Instagramu objavio je nekoliko sati, a na nju je dobio komentar čak i samog Instagrama. Njegove kolegice iz serije odmah su mu zaželjele dobrodošlicu nostalgičnim fotografijama na vlastitim profilima.

Jennifer Aniston koja se tek prije tri mjeseca pridružila Instagramu, objavila je njihovu staru zajedničku fotografiju i napisala da je iznenađena da je upravo on zadnji koji se pridružio budući da je bio “computer processing transponster” (Rachel je tako pogrešno nazvala Chandlerovo zanimanje u jednoj epizodi serije). Dobrodošlicu mu je starom fotografijom zaželjela i Lisa Kudrow.

View this post on Instagram

I'm shocked Matty is the last to join Instagram, considering he was a uh… umm….oh crap ??‍♀️ Oh! A computer processing TRANSPONSTER. #FBF

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba