GASTRO

Hanami ima novog chefa i prelazi na street food koncept

FOTO: @hanamistreet

Poznati restoran azijske hrane objavio je da kreće s novim načinom poslovanja

Među restoranima koji su odmah po popuštanju mjeru najavili svoje otvorenje nije bio Hanami, poznat po vrhunskim delicijama azijske kuhinje. Otvorenje su najavili tek jučer, putem svojih društvenih mreža, za 1. lipanj. Kako piše Kult plave kamenice, otvorenje će pratiti i dvije ključne promjene; Hanami će prijeći u street food format te dobiti novog chefa Renea Cehmana. Dosadašnji chef, Moto Mochizuki, posvetit će se daljnjem razvoju bratskog objekta, SoHo sushija.

https://www.instagram.com/p/CAVEH1rJc-C/

Navodi se kako će se odsad u ponudi naći neformalnija azijska jela, poput pohanih kushikatsu ražnjića, pikantnih malezijskih mie goreng noodlesa, kineskog moo shua i lososove juhe, i to po cijenama između 40 i 90 kuna. Vlasnik restorana, Igor Ćimbur, za Kult plave kamenice izjavio je da je novi koncept prilagođeno situaciji u kojoj smo se svi skupa zatekli i da jednostavno ima više smisla.