MODA

Još jedan genijalan talijanski brend kupaćih kostima je stigao u Hrvatsku

Rovinjski Salt Clothing u ponudi ima još jedan divan brend kupaćih kostima

Chiara Fumagalli i Luca Franchini koji vode rovinjski concept store Salt, u ponudu su uvrstili još jedan prestižan brend kupaćih kostima. Bower je talijanski brend osnovan 2015. godine, a u srži brenda je održivost. Materijale nabavljaju uglavnom u Italiji, a važno im je da je glavni materijal od kojih su izrađeni njihovi kupaći kostimi ECONYL®. Radi se o pređi nastaloj od plastičnog otpada iz mora, uglavnom ribarskih mreža. Od nje izrađuju kupaće kostime, dok odjeću za plažu izrađuju u Portugalu gdje za nju i nabavljaju materijale.

Salt Clothing ove kupaće kostime u ponudi ima od danas, a radi se, kako su nam otkrili, o selekciji bikinija, jednodijelnih kupaćih kostima i haljina za plažu. Cijene se kreću otprilike od 60 do 300 eura, a sjajno je i to što postotak od prodaje svakog komada postaje donacija za čišćenje oceana. To je i jedna od vrijednosti do koje u Saltu jako drže. Inače, u svojoj ponudi već imaju sjajne kupaće kostime talijanskog brenda Laura Urbinati te kultni francuski Eres, a prije nekoliko su dana u Hrvatsku doveli i talijanski brend Jayes.

View this post on Instagram

Modern classic – our new Animal print is a must have in your summer rotation – available in both bikinis & one pieces – online & in store now⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ #girls #bikini #animalprint #new #holidays #classics

A post shared by BOWER (@bowerswimwear) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba