VIJEST

U Hrvatsku je stigao Eres, čuveni francuski brend kupaćih kostima. Moći će se kupiti u Rovinju

U rovinjski Salt Clothing stigao je poznati francuski brend Eres

Brend Eres je 1968. u Parizu pokrenula Irène Leroux. Bilo je to u početcima ženske emancipacije, a inspirirala ju je turistkinja iz Brazila koja je u trgovinu sportske odjeće njezinih roditelja stigla u potrazi za kupaćim kostimom koji otkriva više nego što su otkrivali klasični kupaći kostimi u francuskim trgovinama.

Eres otada slavi žensko tijelo kako kroz kupaće kostime tako i kroz donje rublje i odjeću za opuštanje koju su kasnije uveli u ponudu, a njihovi komadi sada su napokon stigli u Hrvatsku.

SALT CLOTHING i LJUBAV PREMA KVALITETI

View this post on Instagram

Sun drenched, with freckles bare. Rough edges and soft skin. Beautiful story by @willowspeaks_ including the Aquarelle white Essentiel one-piece.

A post shared by Eres Official (@eres) on

Koncept trgovina Salt Clothing u Rovinju je otvorena 2015. godine, a otada svake sezone dovode nove brendove koje pomno biraju pazeći pritom na kvalitetu i podrijetlo proizvoda. U Salt je sada stigla i nova Eres kolekcija za ljeto 2019., a to je prvi put da je poznati francuski brend dostupan u regiji jer ga nema ni u Sloveniji ni Srbiji pa čak ni Austriji.

“Naš cilj je inspirirati stil života koji inzistira na kvaliteti, održivosti, ekskluzivnosti i bezvremenskoj eleganciji. Eres nam je oduvijek inspiracija, a nakon pet godina rada u Saltu i gradnje našeg identiteta, oduševljeni smo što možemo predstavljati brend koji ima takvu povijest,” kaže Chiara Fumagalli iz Salt Clothinga. “To je i još jedan način na koji se odužujemo Rovinju, mjestu koje nas očarava svaki dan svojom ljepotom i očuvanom prirodom.”

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba