STIL

Blogerica Blair Eadie nosi prekrasne kapute, našle smo gdje možete nabaviti slične

FOTO: @blaireadiebee

Poznatu američku blogericu Blair Eadie s guštom pratimo već nekoliko godina, a sada smo provjerile kakve kapute nosi ove jeseni

Blair Eadie svoj blog je pokrenula 2010. godine i vrlo brzo se istaknula kao jedna od popularnijih u blogosferi. Svoju chic estetiku gradi na skladnim odjevnim kombinacijama koje najčešće pršte bojama.

Ponekad je odjevena od glave do pete u istoj boji, a nerijetko spaja i po više uzorka istovremeno. Elegantna, a s druge strane vrlo razigrana uvijek nam je pravi izvor inspiracije pa smo bacile oko na kapute koje nosi ove jeseni i našle slične koje možete nabaviti.

CRVENO RUŽIČASTI LEOPARD

Crvena i ružičasta u kombinaciji ove sezone se ponovno vole. Ovaj lagano predimenzionirani kaput u leopard uzorku jako je upečatljiv, a Blair ga nosi savršeno. Možete isti naći na Asosu, ali ga morate budno pratiti jer se vrlo brzo rasprodaje. Cijena mu je 860,00 kuna.

EKSTRAVAGANTNA FUKSIJA

Blair ne krije da voli ružičasto, a mi smo našli alternativu na Asosu. Nije toliko intenzivan bojom i nešto je kraći, ali može poslužiti kao dobro zamjena. Cijena iznosi 799,90 kuna i dostupan je ovdje.

ROMANTIČNA NJEŽNO RUŽIČASTA

Jedinstveni i upečatljivi kaput u nježno ružičastoj boji osvježit će svaku zimsku kombinaciju. Izrađen od tople i podatne tkanine, ima dva duboka praktična džepa sa svake strane i kragnu uz koju savršeno možete odjenuti topli zimski šal, a potpisuje ga Varteks, i možete ga nabaviti ovdje.

NEON ZELENA JE ZAKON

Još jedan neobičan komad dolazi u zelenoj boji, ali i krznu. Pronašli smo zanimljivu alternativu brenda Lazy Oaf koja nije od krzna, već od vune, ali ima leopard detalj na reveru. Cijena mu je oko 1.553 kune, a dostupan je ovdje.

KLASIKA U SMEĐEM

Kaput s uzorkom riblje kosti pravi je klasik, a Blair nosi onaj u smeđim nijansama. Ovaj komad je poželjan u svakom ormaru, a njegovu alternativu smo našli u Zari za 499,00 kuna.

BUNDA U UZORKU TIGRA

Ova bunda bi isto mogla biti klasik, ali za nešto ekstravagantnije. Blair ju je iskombinirala jako hrabro, a mi smo alternativu s uzorkom leoparda našli u H&M-u po cijeni od oko 590 kuna.