GASTRO

Slastičarnica Le Kolač ima novu terasu. Proveli smo ondje jedno popodne i uživali u slasticama

Dodatni kapacitet sjedenja za sve one koji vole uživati u jedinstvenim slatkim kreacijama Roberta Hromalića

FOTO: TMG Creative

Novih 30 stolica bio je dovoljan povod da u Le Kolaču kreiraju i novu ponudu slastica i zalogaja. Evo što nas sve ondje čeka od 1. rujna

Nakon više od godinu dana uspješnog poslovanja, boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, na adresi Petretićev trg 3, zauzela je visoko mjesto na hrvatskom tržištu zahvaljujući kvaliteti i jedinstvenosti prepoznatljivih slastica. Konstantnim promjenama, ulaganjem i inovativnim idejama, malo je reći kako u Le Kolaču pomiče granice slastičarstva što dokazuju kroz niz uspješnih suradnji, zadovoljnih klijenata te priznanja iz ugostiteljske struke. Jedan od najnovijih poteza kojim se mogu pohvaliti jest otvorenje nove terase, što im je ondje poslužilo i kao izvrstan povod za proširenje i revidiranje cijele ponude. Uz 30 novih stolica na oduševljenje mnogih posjetitelja, u Le Kolaču ćete za koji dan moći pronaći i nove okuse sladoleda, novi asortiman kolača, raznih snackova, novu kavu, nove sendviče, ali i vrijeme u danu za posebno kreiran brunch ili pak poslijepodnevni čaj.

Aleksandar Selak

Kako nam u razgovoru otkriva Hromalić, ponuda Le Kolača bit će sličnog, ali unikatnog koncepta kao i dosad. Cijela priča, govori nam naš sugovornik, starta 1. rujna kada će imati i novo radno vrijeme. Od osam sati ujutro gostima će tako nuditi novi blend kave po promotivnim happy hour cijenama u kombinaciji s raznolikim sendvičima i sokovima. Iza podneva će vas ondje čekati i mali brunch s različitim quicheovima s dimljenim carpacciom, kolačima po izboru te časom vina ili prosecca. Poslijepodne u Le Kolaču bit će rezervirano za čaj. Period je to u danu kada će se posluživati šest do sedam proizvoda iz njihove Le Kolač proizvodnje individualno za svaku osobu uz čaj ili kavu. Naravno, u Le Kolaču će vas i dalje čekati famozne slastice koje ondje stvaraju posebnim tehnikama od provjerenih i najkvalitetnijih sastojaka, bez umjetnih bojila i aroma. A što će se to sve naći na novom meniju morat ćete pričekati još koji dan, a onda se zaputiti i otkriti sami.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak