Gastro

Imamo sve detalje zašto trebate otići na azijski meni u ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton

Nedjeljom se u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton traži mjesto više, a evo zašto ga sada morate posjetiti i u subotu

Nedavno smo vam pisali o nedjeljnom ručku ReUnion restorana, koji sada pokreće i azijsku subotu, dan u kojem ćete moći uživati u azijskom meniju. ReUnion Zagreb je na zagrebačkoj gastro sceni već postao prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina, craft piva i dnevnoj ponudi pripremljenoj od svježih namirnica.

Azijska subota

Od ove subote, 6. travnja, ReUnion donosi super ponudu za sve obožavatelje azijske kuhinje, pod vodstvom chefa Tike Ram Sharme koji je radio u najboljim restoranima diljem Azije, hotelima Four Seasons Mumbai, Seycheles i Doha, a neko vrijeme proveo je i u svjetskom restoranu Nobu. Tako vas već ovu subotu u ReUnionu između ostalog čekaju sushi, tuna tartar, teppanyaki, kozice u tempuri i japanska torta od sira.

 

ReUnion najavljuje i tematsku večeru u petak, 12. travnja kada će uparivati hranu s craft pivama. Večeru koja kreće u 20 sati pripremati će glavni chef ReUnion restorana, Marko Topalović, a oba menija možete pogledatu u galeriji: