FILM

Svi pričaju o govoru zahvale oskarovke Youn Yuh-Jung. Duhovito je prozvala Brada Pitta

Koreanka Youn Yuh-Jung osvojila je sinoć Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu Minari iza kojeg stoji Pittova produkcijska kuća

Uslijed pandemije koronavirusa sinoć je u Hollywoodu nakon dvomjesečne odgode održana svečana 93. dodjela nagrade Oscar. Odvijala se u Dolby Theatreu u Los Angelesu, a listu dobitnika donosimo vam ovdje. Naravno, ceremonija nije ostala zakinuta za pamtljive momente govora i zahvale, a jedan takav je upravo onaj glumice Youn Yuh-Jung. Naime, 73-godišnja Koreanka osvojila je sinoć Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu Minari (i tako postala prva Koreanka u povijesti kojoj je to uspjelo) koji je producirala kuća Plan B u vlasništvu Brada Pitta, i upravo je to bila okosnica njezinog govora.

Nakon što joj je Pitt uručio zlatni kipić, ona mu je ironično dobacila: “Drago mi je što sam vas konačno upoznala. Gdje ste bili dok smo snimali film u Tulsi? Velika mi je čast.” Tu svojevrsna prozivka na njegov račun nije stala jer se Youn Yuh-Jung osvrnula i na krivi izgovor njezinog prezimena, uključujući i Pitta, ali glumica je dodala kako je svima večeras to oprošteno. A kako je govor o kojem cijeli internet trenutno pričao izgledao, kao i Pittova reakcija pogledajte u kratkom video isječku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba