TJEDAN CELULITA

Ovo je fotka mame s Hvara koja sa Super1 pokreće zajednicu stvarnih žena u borbi protiv celulita. Pridruži nam se

Od 29. travnja na portalu Super1 kreće tjedan celulita, najveći i najiskreniji digitalni specijal na kojem redakcija radi mjesecima

Kako vi ne biste morale, naše novinarke testirale su sve najpopularnije tretmane, kreme, vježbanja, programe i svaki dan objavljivat ćemo iscrpne recenzije popraćene – nažalost ne uvijek laskavim – fotografijama. Možda je važno spomenuti da ni u jednom salonu ni ordinaciji nismo otkrile da smo novinarke i svi odrađeni tretmani uredno su plaćeni, kako bismo ih doista mogli testirati iz krajnje, korisničke vizure. Kao da vam je frendica otišla na tretman protiv celulita i detaljno vam, uz svoje prije-i-poslije fotografije, objašnjava kako je bilo.

A ovih smo dana pokrenuli i Facebook grupu #imamcelulit, zajednicu stvarnih žena koje tamo mogu iskreno izmjenjivati sva iskustva, uspjehe i spektakularne debakle u svojoj dosadašnjoj borbi protiv celulita. Facebook grupu #imamcelulit Super1 je pokrenuo u suradnji s poznatom blogericom Internetmater koja impresivno iskreno govori o svom celulitu i dugogodišnjim pokušajima da ga se riješi. Internetmater redovito će objavljivati svoje videe, a već su joj se pridružile i druge korisnice koje živo diskutiraju o svojim malim pobjedama i propastima. Možda najbolje da pogledate sami. Ako nam se pridružite, konkurirat ćete i za neloše nagrade; svako malo objavljivat ćemo nagradni natječaj za neke od najpopularnijih tretmana po cijeloj Hrvatskoj. I još samo mala napomena: grupa #imamcelulit je zatvorena, i naši administratori morat će potvrditi vaš zahtjev za članstvo. Jer želimo da se tamo svi osjećamo sigurno, u zajednici stvarnih žena, bez voajera. Pridružite nam se.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba