GIRL POWER

Leonarda Boban je u pedesetima ponovno postala model. Izgleda fenomenalno

Magazin Yachts objavio je priču o novom početku Leonarde Boban koji je i nas zaintrigirao

Bivša manekenka, majka petero djece i supruga nogometaša Zvonimira Bobana nakon gotovo tri desetljeća pauze ponovno se počela baviti manekenstvom, piše magazin Yachts. Sve je počelo kad je nedavno na ulicama Züricha srela prijateljicu vizažisticu Ljiljanu Kanižanec Kajfež poznatiju pod nadimkom Mitzi. Mitzi ju je odmah pozvala na Diorovu zabavu, a čim se tamo pojavila svi su je počeli ispitivati zašto se ne bavi modelingom danas kad su modeli u zreloj dobi tako popularni.

Za Yachts Croatia je priznala da ju je bilo malo strah, ali je nakon nagovora supruga i djece ipak odlučila probati. Pojavila se tako već u francuskom magazinu Jardin des Modes u editorijalu s ljetnim trendovima, a pozirala je i na divnim fotografijama za Yachts Croatia magazin kao i u popratnom videu.

KAKO ZADRŽAVA MLADOLIK IZGLED

Leonarda je za Yachts Croatia otkrila i da umjesto botoksa i filera radije bira zdrav život koji uključuje jogu, tjelovježbu i meditaciju. Voli i ritual ispijanja čaja i odlaske na tržnicu gdje nabavlja zdravo voće i povrće kojem je, kaže, sklonija iako se mesa ne želi odreći.

Otkrila je i da u dnevnoj njezi najviše pažnje posvećuje licu i vratu i to tako da sama radi vlastiti piling od kukuruznog brašna i jogurta koji svaki drugi dan nanosi na lice. Kaže i da tijekom dana pije jako malo tekućine jer ne razumije zašto bi pila tri litre vode dnevno ako nije žedna, a u prehranu dodaje i integratore odnosno mješavinu minerala i vitamina te kolagena.

https://www.instagram.com/p/Bz3gs8EgKEC/

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube