VIJEST

Jennifer Aniston se s 50 fotkala u toplesu i poručila da je važno slaviti svoje tijelo bez obzira na dob

Jennifer Aniston proslavila je 50 godina ove veljače, a sada je na naslovnici novog Harper’s Bazaara

Na novoj naslovnici američkog izdanja Harper’s Bazaara za lipanj i srpanj nalazi se Jennifer Aniston koja je, moramo reći, stvarno jako zgodna. Unutar izdanja nalazi se i njena crno-bijela fotografija u toplesu, tamnim najlonkama i kratkim crnim hlačicama na pijesku.

Kako je rekla za Harper’s Bazaar, misli da su naša tijela predivna i da joj je fotografiranje u toplesu bilo sasvim normalno. “Ne bi trebalo biti nikakvog srama niti neugode oko toga.”

View this post on Instagram

“I think our bodies are beautiful, and i think celebrating them and being comfortable in them—no matter what age you are—is important. There shouldn’t be any kind of shame or discomfort around it.” #JenniferAniston gives us the naked truth in the June/July 2019 issue. The actress sits down with her #FirstLadies co-star #TigNotaro to talk about turning 50. Link in bio to read the full interview. Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @mrchrismcmillan Makeup by @angelalevinmakeup Manicure by @miwanails Aniston wears @hermes, @levian_jewelry & @gianvitorossi

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

U intervjuu je razgovarala o svom ljubavnom životu i priznala kako za to nema vremena te da joj veze nikada nisu bile prioritet, ali je i priznala da u partneru traži osobu koja ima dobar humor, koja je samouvjerena i draga. Pozvala je i mlade da krenu na psihoterapiju ako smatraju da im je to potrebno i da se toga ne trebaju sramiti te ispričala koliko je i njoj to u životu pomoglo.

View this post on Instagram

Introducing our June/July 2019 cover star, #JenniferAniston! The actress opens up about fame, #Friends and why she’ll never give up on love. Tap the link in bio to see the story before it hits newsstands on May 21. Editor in Chief @glendabailey Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @mrchrismcmillan Makeup by @angelalevinmakeup Manicure by @miwanails Aniston wears @ysl by @anthonyvaccarello and @vancleefarpels

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Priznala je i kako nije previše lako izgledati tako dobro s 50 godina. Vježba pet dana u tjednu, s time da je boks vježba koju radi tri od tih pet dana. Jennifer ćemo uskoro moći gledati u novom filmu s Adamom Sandlerom u filmu Murder Mystery, a trenutno traje snimanje serije First Ladies u kojoj će ona glumiti prvu homoseksualnu predsjednicu SAD-a. Iščekuje se i serija The Morning Show koja će se početi prikazivati ove jeseni na Apple TV+. U toj seriji glumit će s Reese Witherspoon i Steveom Carellom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba