GIRL POWER

Ellu Emhoff, pokćerku Kamale Harris već nazivaju modnom ikonom. Evo što znamo o njoj

Pokćerka prve američke potpredsjednice zainteresirala je javnost u sekundi

Sinoć su sve oči bile uprte u inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, a onda i na sve koji su prisustvovali toj svečanosti. Kamala Harris, prva američka potpredsjednica i prva osoba indijskog podrijetla na toj funkciji za nas je prava zvijezda, a ne možemo zaobići ni njezinu pokćerku Ellu Emhoff o kojoj već bruje svi mediji nazivajući je novim licem na modnoj sceni.

Ella je 22-godišnja pokćerka Kamale Harris i kći Douga Emhoffa, studentica je privatnog umjetničkog i dizajnerskog fakulteta Parsons u New Yorku. Za sada se profilirala kao dizajnerica pletiva čije komade možete vidjeti na Instagram profilu. Karakteristična je i po dobrom stilu odijevanja, te često nosi brendove kao što je Thom Browne i Batsheva koji je fokusiran na reinterpretaciju klasičnih ženstvenih haljina.

Sinoć je Ella nosila Miu Miu dugački karirani kaput na ramenima ukrašen zlatnim i brončanim kristalima i mnogi kažu da je bila najbolje odjevena. Poznato je da su i ona i majka svoj stajling prepustile u ruke snažnog stilističkog tima Jill and Jordan koji rade s mnogim poznatim osobama kao što su Jennifer Lawrence, Rachel Brosnahan, Margaret Qualley.

Ella je ispod Miu Miu kaputa nosila upravo haljinu s potpisom brenda Batsheva, a vlasnica brenda je za Vogue izjavila da je bila izuzetno počašćena. Ella je dodala da je tamnocrvena bila puno bolji izbor od crne u kombinaciji s kaputom koji je nosila. Isto tako najavile su i zajedničku modnu suradnju.

View this post on Instagram

A post shared by Kerstin Emhoff (@kemhoff)

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube