Vijest

Cardi B je u svom posljednjem intervjuu podijelila vrijedne feminističke lekcije. Morate ga pogledati

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice gostovala je novom izdanju Vogueove video rubrike 73 Questions i izazvala vrlo pozitivne reakcije

Osvojila je sve važnije nagrade u showbizz industriji, od Grammyja preko Billboard Music Awarda, u Guinnessovoj knjizi rekorda njezino ime stoji pokraj čak dva (najviše pjesama na Billboardovoj top 100 ljestvici u isto vrijeme i najviše pjesama u top 10 jedne američke hip hop izvođačice), na vrhuncu karijere odlučila se udati i postati majkom, a onda se vratila i jednostavno nastavila gdje je stala. Cardi B nije osoba prema kojoj ćete osjećati ravnodušje – preko profila na društvenih mrežama sa svojim obožavateljima komunicira vrlo iskreno i bez cenzure, o temama poput glazbe i kulture, ali i seksa te politike.

S ponosom priča o svojim počecima i poslu striptizete koji ju je naučio odgovornosti, a s jednakim žarom progovara i složenijim temama poput građanske odgovornosti, važnosti izlaska na izbore i prakticiranju svojih teško stečenih prava. Posljednji javni istup u kojem je još jednom dokazala koliko joj je važno prenositi političke poruke bio je video intervju za američki Vogue, u kojem je kroz format od 73 kratkih pitanja otkrila mnogo toga o sebi što dosad još nismo imali prilike čuti.

I dok ćete kroz jedan dio intervjua tako moći saznati gdje najviše voli jesti u rodnom New Yorku ili s čime ju je osvojio njezin suprug, reper Offset, nama je mnogo zanimljiviji bio onaj drugi, u kojem je pjevačica pokazala zavidno razumijevanje američkog političkog sustava, koji je nazvala “velikim razočaranjem”, budući da je čitajući stručne knjige shvatila da nikad nije ni trebao biti u službi naroda. Pričala je o tome kako u slobodno vrijeme često čita o američkoj političkoj povijesti, kako feminizam za nju znači tek jednu jednostavnu riječ, jednakost, ali i kako čvrsto vjeruje u to da će aktualni američki predsjednik postati treći predsjednik u njihovoj povijesti koji će biti opozvan sa svoje funkcije. Ostale detalje razgovora možete pogledati u videu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube