SUPER FOOD

Zinfandel's ima novi jelovnik, čini nam se da bi sladoled od tartufa i crème brûlée od šampanjca mogli bi izvrsni

Chef restorana Zinfandel’s, Ana Grgić složila je novi à la carte jelovnik fine dining i čini se kao pun pogodak za proljeće i nadolazeće ljeto

Inspirirana novim kulinarskim trendovima i sezonskim namirnicama, chef restorana Zinfandel’s Ana Grgić je za ovu sezonu složila nova jela.

Sladoled od tartufa, dehidrirani krastavac, spužva od konoplje, crème brûlée od šampanjca, juha od divljeg bilja, hijiki alge, ekskluzivni Wagyu Striploin Marbel A5 – dio su novog jelovnika nastali inovativnim kuliranskim pristupom.

Prepoznatljiv po otmjenom ugođaju i impresivnom interijeru, sunčanoj Oleander terasi te kolekciji vrhunskih vina i šampanjaca restoran Zinfandel’s novim jelovnikom zaokružio je svoju sjajnu ponudu.