Povratak u školu

Omogućava Arena Centar

Uključite se u naše nagradno BTS istraživanje i otkrijte najbolje shopping savjete za cijelu obitelj

Uključi se u naše veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

Nova školska godina počela je neobičnije nego ikada. Posebne higijenske mjere, nošenje maski, mjerenje tjelesne temperature, pridržavanje fizičkog razmaka u učionicama i na školskim hodnicima, znatno drugačija organizacija nastave i slobodnih aktivnosti od uobičajenog i roditeljima i školarcima stvaraju zbrku u glavi. Malo je toga kao prije. Kako bi saznali što očekujte od ove izazovne školske godine, što vas najviše muči, što bi voljeli da se promijeni te kako se pripremate, zajedno s Arena Centrom provodimo veliko istraživanje.

Uključite se u naš roditeljski sastanak, napišite što mislite, čega se pribojavate, što bi se moglo bolje organizirati, otkrijte nam kako se pripremate i gledate na nova školska pravila. Tri čitatelja/čitateljice koje u sklopu ankete napišu najkreativniji prijedlog kako unaprijediti kupnju u ovoj školskoj godini osvojit će poklon karticu od 1000 kuna za shopping u Arena Centru. Naš kreativni natječaj traje do 30. kolovoza. Rezultate ankete i imena dobitnika objavit ćemo početkom listopada, a do tada vam donosimo najbolje savjete i BTS shopping preporuke.

Getty images

Kupnja za djecu vrtićke dobi

Šlapice i ruksak za vrtić, pidžamice, trenirke, jesenska jakna, majice dugih rukava, tenisice, poneka igračka, društvene igre, slikovnice… najčešće su stvari koje trebaju djeca vrtićke doba. Kada je garderoba u pitanju, najvažnije je da je djeci udobna i da se mogu nesmetano igrati. Nemojte štedjeti kada kupujete obuću za mlađu djecu, važno je da bude od prirodnih materijala i da primjereno podržava dječje stopalo. Igračke birajte prema dobi i interesu djeteta, a važno je i da potiču kreativnost.

Uključi se u naše veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

Uređujete li pak djetetu sobu ili kutak za igru, što više ga uključite u izbor namještaja i detalja kako bi doista dobilo dojam da je to njegovo carstvo. Kada odlazite u kupnju s mališanima, posebno brinite da trgovački centar omogućava ugodnu i sigurnu kupnju. U Arena Centru osjećat ćete se upravo tako, a ondje možete pronaći baš sve što vaši mališani trebaju za vrtić, slobodno vrijeme te boravak u domu.

Majica i hlače, 159,00 kn, IDEXE

Narukvice, 110,00 kn, Argentum

Ruksak, 229,90 kn, Bubamara

Ruksak 179,00 kn, tenisice 179,00 kn, kapa 59,00 kn, CCC

Autosjedalica, 999,90 kn, Magic Baby

Naljepnice za školu, 3,90 kn, Dm

Dječja trenirka, 499,00 kn, Extra Sports

Dječje tenisice, 458,00 kn, Froddo

Posteljina, 239,92 kn, Family

BTS šoping za osnovnoškolce i srednjoškolce

Kupnja laptopa, mobitela, školske opreme, torbe ili ruksaka te sezonske garderobe za osnovnoškolca ili srednjoškolca popriličan je udar na kućni budžet. Posebno ako još treba kupiti i školske knjige! Kako najbezbolnije obaviti kupnju svega potrebnog? Napravite popis, odlučite što su prioriteti, odredite budžet koji možete izdvojiti.

Getty images

Kako bi izbjegli lutanje po dućanima, odaberite trgovački centar, poput Arena Centra, u kojem možete kupiti sve na jednom mjestu, gdje ćete biti sigurni, a šoping ugodan.

 

Ženski sat, 359,00 kn, Cordis

Tenisice, 104,00 kn, Deichman

Prirodni dezodorans, 132,50 kn, L'Occitane

Deka, 79,95 kn, Dormeo

Tenisice, 1199,00 kn, Ecco

Muški sat, 1413,00 kn, Festina

Dioptrijske naočale, 743,20 kn, Ghetaldus

Laptop, 3599,00 kn, HP Store

Hlače, 139,90 kn, LC Waikiki

Duksa, 119,90 kn, Terranova

Kupnja za povratak na posao

Sezona godišnjih odmora je završila, i bez obzira radite li od kuće ili nastavljate u uredu, back to work kupnja je neizbježna. Novi uvjeti, nova sezona i nove navike zahtijevaju nabavu novih sitnica.

Uključi se u naše veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

Bez obzira trebate li detalje za svoj kućni ured, namirnice za obiteljski jelovnik, sportsku opremu ili jesensku garderobu za povratak u urede, sve što trebate možete pronaći u Arena Centru, gdje vas očekuje ugodna i sigurna kupnja te mnoštvo akcija i popusta.

Aftershave, 160,00 kn, Kiehls

Torba, 430,00 kn, Aldo

Dioptrijske naočale, 6060,00 kn, Optika Anda

Muške cipele, 549,00 kn, CCC

Haljina, 1209,00 kn, Desigual

Muški sat, 2999,00 kn, Endi Centar

Krema za oči, 538,10 kn, L'Occitane

Knjiga, 168,00 kn, Hoću Knjigu

Majica, 299,00 kn, Polleo Sport

Prsten, 526,00 kn, Zlatarna Celje

Uključi se u naše veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

U Arena Centru pronaći ćete Baš sve do A do Ž za cijelu obitelj te sigurno i opušteno kupovati.

Sadržaj nastao u suradnji sa Arena Centrom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba