LJETO

U Jelsi smo pronašle pravu ljetnu oazu tik uz more gdje imaju i zbilja velik izbor koktela

Jeste li znali da se na Hvaru u Jelsi krije jedan jako fora lounge bar na samoj plaži?

Najveća hvarska općina, Jelsa, od prošle sezone bogatija je za jedan lounge bar na plaži. Riječ je o Tirkiz Beach baru koji je ubrzo nakon što je otvorio svoja vrata postao nezaobilazna lokacija mještana i turista, ali i okolice tog dijela otoka. Unatoč neizvjesnosti oko pandemije koronavirusa, Tirkiz Beach bar je prije nekoliko dana ipak otvorio svoja vrata na oduševljenje svih gostiju koji sada na plaži mogu uživati i u jednom malo drugačijem, rekli bismo, hedonističkom okruženju.

“Ideja o otvaranju beach bara stvorila se kada je vlasnik bara, Denis Carić, uvidio da u Jelsi ima prostora za ovakav sadržaj, a danas su ondje kupaći i prolaznici pronašli svoje idealno mjesto za opuštanje” poručuju iz Tirkiz Beach bara te dodaju kako je ova ljetna oaza samo korak od mora nastala u suradnji s arhitektonskim uredom Morpharos, specijaliziranim za mediteransku arhitekturu.

View this post on Instagram

Chill zone 🍹🍹 . . . @ljetoincroatia @visitjelsa @croatiafulloflife #croatiafulloflife #visitjelsa #kroatien

A post shared by Tirkiz Beach Bar (@tirkiz.beach.bar) on

Riječ je o drvenoj konstrukciji koja posjetiteljima omogućuje pogled na izlazak sunca te divno tirkizno more, dok se u potpunosti uklapa u romantičnu okolinu uvale i plaže Fontana. Koncept bara stvoren je pak na način da zadovolji potrebe gotovo svakog gosta.

“Željeli smo stvoriti lounge bar u kojemu po pristupačnim cijenama gosti mogu uživati u vrhunskoj usluzi. Posebno se ponosimo širokim izborom koktela te nezaobilaznim ginovima” poručio je Carić i odmah skrenuo pažnju na ultimativne koktele iz ponude kao što su Pina Colada, Sex On The Beach, Moscow Mule, Cuba Libre itd.

Naravno, pobrinuli su se i da je glazba u svakom trenutku prilagođena dobu dana pa tako u jutarnjim satima možete očekivati ugodne note jazza dok u popodnevnim satima atmosferu prati house. Tirkiz Beach bar će više puta tjedno ugostiti i DJ-e koji će u popodnevnim satima puštati lounge glazbu prigodnu za ovu opuštajuću destinaciju koja će vam, ako se ovo ljeto nađete na Hvaru, sigurno biti omiljena.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube