NOVO MJESTO

U centru Zagreba otvoren je novi bezglutenski brunch bar. Zavirite unutra

Za Katin bezglutenski kruh sigurno ste već čuli, a sada kod nje možete i na cjelokupni bezglutenski brunch

U centru Zagreba, točnije na adresi Petrinjska 29, ovog je tjedna otvoren prvi Kata gluten free brunch bar. Iza njega stoji Iva Zovko, sadašnja vlasnica brenda Katin kruh koji je još 2015. godine pokrenula Katarina Komarica. Na ideju za pokretanje takvog brenda došla je nakon što je prije 15 godina saznala da boluje od autoimune bolesti celijakije koja zahtijeva bezglutensku dijetu. Budući da je bezglutenskih proizvoda na tržištu tada bilo vrlo malo, Katarina je preuzela stvar u svoje ruke, počela isprobavati recepte te je uskoro stvorila proizvod koji je među prvima prepoznala Ana Ugarković, a onda i cijela Hrvatska.

Tu uspješnu priču već dvije godine vodi Iva Zovko, a Katin kruh sada se može kupiti na više od 100 lokacija diljem Hrvatske. Uz to, prošlog se tjedna ostvario i dugo priželjkivani cilj vlasnice, u centru Zagreba otvorila je spomenuti brunch bar s bezglutenskim proizvodima.

Iva Zovko

PONUDA U BARU JE ZBILJA BOGATA

“Napokon se ostvario naš san, otvorili smo prvi bezglutenski brunch bar u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 29 i sada vas pozivamo da nas posjetite na svojoj omiljenoj gluten free lokaciji”, riječi su kojima je na društvenim mrežama potvrđeno otvorenje Katinog gluten free brunch bara u Petrinjskoj. U malom prostoru ondje sada na jednom mjestu možete probati njihove dnevno svježe i ručno rađene bezglutenske kruhove, kolače, tapioka kuglice, raw slastice, keksiće, salata, zlevke, vegetarijanske i veganske sendviče.

Osim tih proizvoda za koje je zaslužan Katin tim, u ponudu su uvrstili i domaće proizvode raznih hrvatskih proizvođača koji se mogu kombinirati s njihovim bezglutenskim proizvodima.

Raw tiramisu
Salata od buće, salata od inćuna
Salata od lososa
Torta od avokada
Tapioka kuglice i štapići
Vegeterijanski sendvič
Zlevka od buće

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube