GASTRO

omogućava samsung

Tea Mamut zna kako pripremiti zdrave deserte uz modernu tehnologiju i pametne kuhinjske aparate

Tea Mamut otkriva kako uz Samsung uređaje do ukusnog i zdravog deserta

Ukusni i lijepo dekorirani deserti rado su viđeni na svakom meniju, bez obzira na doba dana i prigodu. No, svi želimo da slatkiši budu i zdravi. Moderno slastičarstvo donosi slatke zalogaje od organski dobivenih namirnica kao zdraviju verziju deserta. Bogati hranjivim sastojcima i voćem, ukusan su i zdrav doručak, užina ili rješenje za goste koji se najave u zadnji čas. Crumble s malinama, muffini s borovnicama i puding od tapioke samo su neki od deserata vrhunske hrvatske slastičarke Tee Mamut, koja svakim danom isprobava sve više novih recepata, istražuje, kreira i degustira.

Želja za usavršavanjem, ljubav prema inovacijama i na kraju krajeva želja za pomakom u kulinarstvu rezultirala je novom Dual Cook Flex pećnicom, Virtual Flame indukcijskom pločom i Twin Cooling hladnjakom iz Chef Collection serije kuhinjskih aparata.

“Ako nešto voliš, potrudi se da ti to postane posao. Iznimno sam sretna jer upravo u to se pretvorila moja ljubav prema kuhanju, a prije svega prema slastičarstvu. Kada nešto zaista želiš ne postoji ništa što ćete spriječiti u postizanju cilja. Svakim danom isprobavam sve više novih recepata, istražujem, kreiram i degustiram. Svaki od kuhinjskih aparata nove generacije donosi najbolje od onoga na što smo navikli u tradicionalnoj kuhinji te fluidno preljeva te značajke u moderan dizajn, funkcije i tehnologiju, koje na kraju dana čine razliku u pripremi”, kaže Tea Mamut, dodajući da je zahvaljujući Samsung vrhunskim aparatima u mogućnosti pripremiti više slastica u manje vremena.

Kada je o kuhanju riječ, postoji bezbroj kombinacija i recepata, ali i načina za pripremu i čuvanje svježine. Tajna je u detaljima pa tako putovanje koje traje od pripreme namirnica i sastojaka pa sve do vađenja deserta iz pećnice ili hladnjaka, čini veliku razliku.

Najave li vam se gosti u zadnji čas, uz Dual Cook Flex ne morate brinuti hoće li vam glavno jelo i desert biti spremni u isto vrijeme jer ova jedinstvena ugradbena pećnica omogućuje istovremenu pripremu dvije vrste jela. Njena prednost su unaprijed programirane postavke za pečenje određenih deserata. Dovoljno je samo odabrati željene postavke i dobit ćete upute na LCD kontrolnoj ploči za savršene rezultate. Virtual Flame indukcijska ploča pretvara jednostavan kuhinjski aparat u pravu konzolu za kuhanje i štedi vrijeme jer ne morate konstantno biti nad štednjakom. Također, uz Twin Cooling možete pronaći optimalnu temperaturu za svaku namirnicu ili vrstu jela bez promjene izgleda ili samog okusa namirnice pa možete održati svježinu danima bez potrebe za svakodnevnim odlaskom po svježe namirnice.

Baš kao i s receptima i okusima, mogućnosti su neograničene, a na vama je samo da budete kreativni i iskoristite prednosti modernog kulinarstva.

Sadržaj nastao u suradnji s brendom Samsung

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba