NOVI BREND

Snackers je novi hrvatski brend prirodnih poslastica za pse. Evo gdje ih nabaviti

Snackers je pokrenuo Antun Balaton, koji se već duži niz godina bavi uzgojem Švicarskih bijelih ovčara

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci

Ime brenda: Snackers

Tko: Antun Balaton se već dugo bavi uzgojem Švicarskih bijelih ovčara, a unazad par godina u kućnoj radinosti je počeo proizvoditi poslastice za pse. Nakon izložbe pasa u Amsterdamu gdje je na predavanju vidio i čuo nešto o tim proizvodima, odlučio se kod sebe doma napraviti malu proizvodnju i proizvoditi poslastice za svoje pse.

Snackers Facebook

Cijela ideja o dizanju proizvodnje poslastica za kućne ljubimce na višu razinu svidjela se prijatelju Krunoslavu Šlogaru i zajedno su otvorili obrt pod nazivom Snackers, za proizvodnju hrane za kućne ljubimce. Aplicirali su na poticaje za samozapošljavanje, odslušali predavanja, napisali poslovni plan i dobili tražene poticaje te tako krenuli u posao rješavanja papirologije, opremanja i uređivanja poslovnog i proizvodnog prostora.

Što: Trenutačno u portfelju Snackers proizvoda postoje četiri proizvoda na bazi govedine, a to su sušena goveđa jetra, pluća, srca i grkljani. Sva četiri proizvoda se nude u tri različite veličine pakiranja tako da u Snackers proizvodima mogu uživati mali, srednji i veliki psi. Valja napomenuti kako je cijela Snackers priča u potpunosti lokalna. Tako se sirovina nabavlja isključivo iz hrvatskih govedarskih farmi, a proizvodnja se vrši na Žitnjaku u Zagrebu te je kao takav konačni proizvod sto posto hrvatski.

Snackers Facebook

Prije, tijekom i nakon termičke obrade u početnu sirovinu se ne dodaju nikakvi aditivi ili pojačivači okusa i mirisa, različiti konzervansi i bojila, nego je cijela priča temeljena na što kvalitetnijoj i prirodnijoj ishrani za kućnog ljubimca. Gotovi proizvod je u konačnici lako lomljiv i vrlo jednostavan za rukovanje tako da je pogodan i za male pse. Također, uveden je i HACCP sustav kontrole kvalitete koji osigurava kvalitetu proizvoda. Snackers proizvodi se pakiraju u ambalažu koja svojim djelovanjem produljuje svježinu, trajnost i organske vrijednosti eko i bio proizvoda. Ambalaža je zdravstveno ispravna, certificirana i za prehrambene proizvode.

Uz to, ambalaža ima prozor tako da kupac vidi što kupuje. Moto ‘Vaš ljubimac je nanjušio pravu stvar’ savršeno opisuje njihov proizvod, jer tijekom analize tržišta i testiranja proizvoda na ljubimcima su dobili odlične povratne informacije i ušli u ovu priču s još više pozitive.

Kada: Brand Snackers je nastao je početkom srpnja. Proizvodnja je pokrenuta sredinom kolovoza, a s prodajom se počelo početkom rujna.

Snackers Facebook

Zašto: Snackers je pokrenut iz razloga da se spoji ugodno s korisnim, odnosno da se stečena znanja kućnih poslastica prošire. Osim toga, Antun i Krunoslav oduvijek su htjeli biti sami svoji šefovi, pa i to potkrepljuje gornju tezu.

Proizvodi se mogu razgledati i kupiti u: Veterinarskoj ambulanti Šegota, Ohana pet butiku i Pet Shopu u Domjanićevoj, u Zagrebu, te u Veterinarskoj ambulanti Ferarica u Rijeci. Pokrenuta je web stranica, s webshopom, a sve novosti možete pratiti i putem Facebooka te Instagrama.

Cijene se kreću: Ovisno o proizvodu i pakiranju, od 18,75 do 68,75 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba