GASTRO

Riblji street food restoran Fish Delish otvorio svoju prvu franšiznu poslovnicu u Vodicama

Fish Delish svoja vrata otvorio i u Vodicama

Fish Delish je riblji street food restoran koji je svoja vrata otvorio prošlog ljeta u Murteru, a njegova prva franšizna poslovnica otvorena je 12. lipnja 2021. godine u Vodicama. Modernim, zdravim i ukusnim jelima, Fish Delish je u kratkom vremenu osvojio brojne murterske posjetitelje, a ponudu u Vodicama upotpunio je inovativnim, zanimljivim i privlačnim doručcima.

Fish Delish brand predstavlja moderan i inovativan koncept street food restorana koji priprema i poslužuje orginalna jela čija je osnovna namirnica riba, a isključivi i beskompromisni uvjet kvaliteta namirnica. Cijela riblja priča ukusnih i vizualno atraktivnih jela, zaokružena je prepoznatljivim vizualnim identitetom branda, loga i uređenja, zvučnim i lako pamtljivim imenom, uz standardizaciju svake etape u pripremi i posluživanju jela.

 

Uspješnim početkom poslovanja, potaknuti brojnim pohvalama zadovoljnih gostiju, započela je razrada ideje o franšiznom obliku poslovanja Fish Delish branda. Počevši od zaštite žiga, preko detaljne razrade pisane dokumentacije vezane uz cjelokupno poslovanje, od otvaranja i opremanja objekta do standardizacije svakog dijela poslovnog procesa s kojim će se budući primatelj franšize susresti, formiran je cjelovit sustav materijala koji predstavljaju temelj budućih franšiznih poslovnica Fish Delisha, kojim je detaljno objašnjen i time olakšan put edukacije i pripreme budućih franšizera.

Fish Delish primateljima franšize nudi preuzimanje franšiznog oblika poslovanja po principu “ključ u ruke”, koji uključuje “standalone” kontejnersku jedinicu potpuno opremljenu svom profesionalnom opremom uz uređenje u skladu s vizualnim identitetom branda, uz pravo korištenja zaštićenog branda.

 

Kako je prethodno navedeno, prva franšizna poslovnica otvorena je ove sezone u Vodicama. Njen koncept je nešto drugačiji od dizajnerski uređene kontejnerske jedinice, budući da je riječ o poslovnom prostoru u sklopu nekretnine, no ista je uređena sukladno cjelokupnom prepoznatljivom vizualnom identitetu branda, uz isti dizajn terase i ugodnu atmosferu. Također, poslovnica u Vodicama će raditi cijeli dan pa je ponuda nadopunjena ribljim doručcima, koji se poslužuju svakog dana od 9 do 12 sati, a sastoje se od zanimljivih kombinacija dimljene ribe, tosteva, jaja na razne načine, salata i ostalih dodataka, uz cijeđene prirodne sokove i kavu. Nakon 12 sati Fish Delish nastavlja sa svojom standardnom ponudom slasnih burgera, sedviča, tjestenina, salata i fish&chipsa, uz dva odlična nova jela s XL očišćenim repovima kozica.

Svako naše jelo pomno je osmišljeno i kombinirano s ribljim namirnicama vrhunske kvalitete uz zanimljive dodatke i domaće umake, a prilagođeno je za take out i usputnu šetnju ili uživanje u ugodnoj atmosferi naše terase. Fish Delish Murter nalazi se na adresi Obala murterskih škoja bb i otvoren je svaki dan od 18 sati, a Fish Delih Vodice, na adresi Artina ulica 19b, otvoren je cijeli dan s početkom od 9 sati.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba