GASTRO

Restoran Nav predstavio je online liniju organskih delikatesa. Evo o čemu je riječ

Nav Home novi je projekt jednog od ponajboljih domaćih chefova, Tvrtka Šakote

Restoran Nav, iza kojeg stoji chef Tvrtko Šakota, otvoren je samo za večere i prima tek petnaestak ljudi. Rezervaciju nije uvijek jednostavno dobiti, ali dobra je vijest da će se u fenomenalnim okusima restorana odsad moći uživati i kod kuće. Kako piše Kult plave kamenice, Šakota je upravo lansirao Nav Home, online trgovinu organskih delikatesa koje priprema sa svojim timom.

“Kad smo osmišljali NAV Home nismo mislili samo na svoju publiku. Očekujemo da će redoviti gosti NAV-a htjeli imati dio naše kuhinje i kod kuće, ali posebno smo razmišljali o ljudima koji zbog bilo kojeg razloga ne dolaze u NAV, a zanima ih ono što radimo. Njima želimo dati autentični doživljaj. Sve radimo sami, od istih namirnica i istim tehnikama koje koristimo u restoranu, svaki proizvod mi prolazi kroz ruke i mijenjat će se kao i naši meniji, prema mikrosezonama”, rekao im je Šakota.

View this post on Instagram

Sretni smo sto krecemo s nasom NAV HOME linijom proizvoda…Link za kupnju je u opisu profila 🙌🏼😊🚀 #nav #navhome #zagreb #croatia #moderncroatiancuisine #food #biodynamic #dinner #lunch #meat #vegetable #wine #restaurant #night #goodtime #bestfood #bestingredients #foodie #foodporn #foodphotography #delicious #homemade #eat #eating #unique #fruits #healthy #healthyfood

A post shared by Nav Restaurant (@navrestaurant) on

Neki od proizvoda koje trenutačno možete naručiti uključuju maslinova ulja (75-120 kuna), čili ulje (55 kuna), seven spice mix s hrvatskom konopljom (55 kuna), pesto od slavonskog lješnjaka (75 kuna), fermentirani indijski oraščić s orasima i bijelom plijesni (95 kuna), fermentirani indijski oraščić s usoljenim limunom (65 kuna) i kimchi na hrvatski način (45 kuna), a uz svaki proizvod piše i na koji se način koristi i jede.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba