APLIKACIJE

Pronašle smo najbolje aplikacije za virtualna druženja s prijateljima. Jako su praktične

Druženje s prijateljima ne mora prestati ni u izolaciji. Ovih će par aplikacija učiniti da vam nedostaju barem malo manje

Ako ne živite u cimerstvu s nekim od svojih prijatelja, ovih ih dana vrlo vjerojatno ni ne viđate. I dok ništa ne može zamijeniti susret licem u lice, predlažemo vam da svejedno isprobate neku od aplikacija za virtualna druženja, posebice vikendom i uz čašu nekog omiljenog pića. Funkcioniraju na sličan način, a na vama je da odabrete onu koja vam najviše odgovara. U nastavku možete provjeriti o kojima se radi.

Zoom

Ova je aplikacija jedna od najpopularnijih aplikacija kad je riječ o online poslovnim sastancima i vjerojatno ste već vidjeli hrpu memeova s njom. Iz tog ju je razloga velik broju ljudi već imao instaliranu i jednostavno je počeo koristiti i u svrhu opuštanja te druženja s dragim ljudima. Zoom ima nešto ozbiljnije i jednostavnije sučelje, bez dodataka za zabavu (poput filtera za lice), ali je zato odličan za komunikaciju velikog broja ljudi; u isto vrijeme može razgovarati i do 100 korisnika.

Houseparty

Riječ je o vjerojatno najtraženijoj aplikaciji za virtualna druženja, barem ako govorimo o trenutačno periodu, nakon početka pandemije koronavirusa. Zbog mogućnosti korištenja brojnih filtera, često je uspoređuju sa Snapchatom, a jako je fora i što nudi grupno igranje igrica. U isto vrijeme u razgovoru može sudjelovati do osam ljudi.

FaceTime

Ova dobro poznata aplikacija za video razgovore nema očitih mana. Jednostavno se koristi i većina je već ima instaliranu – pod uvjetom da govorimo o korisnicima Apple uređaja. Ako netko od vaših prijatelja, pak, nema iPhone ili iPad, nećete ga moći ni kontaktirati putem ove aplikacije.

 

Bunch

Ova aplikacija još uvijek nije toliko poznata, ali slutimo da bi to mogla postati. Zamislite Houseparty, ali još više posvećen virtualnim igricama. Drugim riječima, ovo je aplikacija za virtualni game night s prijateljima, i zvuči nam jako, jako dobro.

Skype

Naravno, ovakav popis ne može proći bez Skypea, aplikacije na koju ste vjerojatno naučili svoje roditelje, baku i djedove. Neće vam ponuditi nikakav dodatni sadržaj, ali korektno će odraditi ono zbog čega ste za njim posegnuli.

9780789748850 4.17.2013

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube