dizajn interijera

Predahnite od vijesti. Pogledajte ovaj lijepi moderni obiteljski dom u okolici Splita. Čule smo se s vlasnicom

Slavica de Jong ispričala nam je kako je nastajala njihova divna kuća u okolici Splita u kojoj živi sa suprugom i njihovo četvero djece. Idemo u obilazak

“Ovo je naš dom. Dom koji smo gradili kada sam bila trudna s Bellom i u koji smo uselili prije dvije i pol godine, kada je Bella imala samo tri mjeseca. Cijelu tu trudnoću sam uz dvoje male djece (Jan je tada imao tri i pol, a Emmi niti dvije godine) istovremeno planirala sve vezano za gradnju, nadgledala radove, obilazila trgovine s materijalima, pločicama, sanitarijama, parketima, vratima, kuhinjama. Razmišljala sam i unutarnjem uređenju te rasporedu svega i radila skice i skice i skice, ali kako mi je žao što ne snimam sve to za YouTube jer bi čitav taj proces sigurno bilo zanimljiv za gledati, a bila bi to lijepa uspomena za nas. Proces nisam snimala jer mi je to bilo previše u tom trenutku, ali sada sam objavila YouTube video u kojem vam pokazujem naš obiteljski dom. Mi smo s njim prezadovoljni, svaki detalj je napravljen po našim idejama i željama te u njemu uživamo svaki dan sa svojih četvero pilića” dio je Instagram objave Slavice de Jong, vlasnice kuće u okolici Splita čiji vam lijepi dom upravo predstavljamo, a s kojom smo se tim povodom i čule.

Slavica nam je tako u razgovoru otkrila kako je kuću prema zamislima supruga i nje osmislila arhitektica Maja Milutin, dok je sama izgradnja trajala oko 10 mjeseci.

“Željeli smo da dom ima dovoljno mjesta za našu, tada rastuću, obitelj, te za česte goste. Imamo četvero djece, sina od skoro sedam godina i tri djevojčice, od pet i dvije godine te četiri i pol mjeseca” priča mi Slavica te dodaje ponosno i kako su za današnji izgled interijera zaslužni upravo oni sami.

Kaže kako su sve sami pomno birali. “Ne znam kako bi se točno zvao stil koji smo postigli, ali nama je najbitnije da nam je udobno i da je po našim željama, a najdraži dio kuće nam je ipak dnevni boravak s visokim stropom koji gleda na galeriju. Kuća ima i dvije velike klizne stijene iza kojih nastupa vanjska terasa, a koje ujedno osiguravaju i veliku količinu dopiranja prirodnog svjetla.”

Pitam Slavicu i malo o komadima namještaja gdje ih je nabavljala. Kaže kako je većinom bila u pitanju online kupovina; IKEA, Vivre.hr, Kare Design, Art rasvjeta itd. Tako joj je bilo najjednostavnije jer je bila u drugom stanju, a kad je već obilazila salone onda su to bili samo oni specijalizirani za podove, pločice i kuhinju.

Iako je većinu komada kupila, Slavica mi otkriva i kako je dosta toga napravljeno po mjeri, kao primjerice svi ugradbeni ormari, kupaonske ladice, ladice u dnevnom boravku, dok su blagovaonski stol, klizna drvena vrata te još neki produkti vještog stolara kojeg su angažirali.

A kako izgleda ovo moderno prostrano zdanje na dvije etaže s bazenom u vrtu, donosimo vam detaljno u sklopu članka, ali i zgodnog videa u kojem vas Slavica sama provodi kroz svoj lijepi dom. Vjerujemo da će vam ovo sve skupa ipak skrenuti malo misli sa svih uznemirujućih aktualnosti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba