#NEPONOVLJIVO UZ EUCERIN

Počeo je ekskluzivan Super1 Sexy&Cool party. Čekaju se glazbene gošće iznenađenja

U Hrvatskog glazbenom zavodu okupila su se brojna poznata lica na najekskluzivnijem tulumu godine

Brojni poznati, partneri i prijatelji portala Super1 u ovim se trenutcima okupljaju u glamuroznom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu. Ondje je upravo počeo Super1 Sexy&Cool party #neponovljivo uz Eucerin kojim će portal Super1 obilježiti uspješnu godinu koja je sada iza nas i pozdraviti novu, još uspješniju, koja nam stiže.

U čuveni prostor Hrvatskog glazbenog zavoda stigli su Nina Badrić, Jelena Rozga, Nevena Rendeli, Iva Visković, Tihana Harapin Zalepugin i mnoge druge. Ondje ih dočekuje tim portala Super1 i Telegram Media Grupe dok raskošni program koji nas tek očekuje vodi simpatična glumica i voditeljica Ana Vučak Veljača. U 21.30h očekuju se glazbeni gosti iznenađenja koji će, ne sumnjamo, uzvanike ostaviti bez daha. Do tada mogu uživati u zalogajima koje su za njih pripremili chef Marin Medak i Catering RougeMarin te premijerno kušati Tanqueray ginove.

Super1 je lifestyle pokret stvarnih žena, autentičan, progresivan i optimističan, okuplja žene koje aktivno sudjeluju u svijetu oko sebe, jedinstvene su i ne mare mnogo za ono što drugi misle o njima.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Super1 Sexy&Cool partyja #neponovljivo uz Eucerin, a to su Eucerin, Cordis satovi, Melem, Jo Malone London, Argeta Exclusive, Arena Casino, HP Hrvatska, H&M, Farmacia, Podravka Dolcela, L’Erbolario, Radenska Adriatic (Studena i Radenska), PPD Croatia (Tanqueray, Mionetto i London Essence), Catering RougeMarin.

Od prvih početaka Eucerin je vodeći brand u inovacijama u polju njege kože. Trenutno je jedan od najvećih svjetskih provjerenih dermo-kozmetičkih brendova, odobrenih od strane dermatologa i farmaceuta, a preporuča se za održavanje kože zdravom i lijepom.

Zahvaljujući medicinskoj stručnosti, stručnosti u području njege kože i predanosti u području kozmetike, Eucerin je brand za njegu kože koja osigurava holistički “dermokozmetički” pristup te najbolju dostupnu njegu za lice i tijelo za sve indikacije kože.

Oslanjajući se na više od 100 godina istraživanja tvrtke Beiersdorf, Eucerin nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Više o Eucerinu saznajte OVDJE.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba