Horoskop

Počela je vladavina Blizanaca: Evo što možete očekivati od sanjara koji imaju super smisao za humor

Ako se družite s kojim Blizancem ili Blizančicom, sigurno ste se navikli na slojevitu osobnost ovog znaka

Ušle smo u razdoblje Blizanaca, majstora komunikacije u zodijaku i nositelja dvojnog karaktera. Iako se Blizance naziva dvoličnima, njihova dvojnost zapravo je samo nesnalaženje s donošenjem odluka. Često se dvoume jer im obje opcije izgledaju primamljivo pa ne znaju koja bi za njih bila najbolja.

No, ta karakteristika zapravo im je i kvaliteta jer nikada ne možete biti sigurni koji će Blizanac u datom trenutku isplivati na površinu, što u odnose, pogotovo ljubavne, unosi tajanstvenost i zaigranost. Evo po kojim se još osobinama ističu vrckavi Blizanci:

Iznimno su inteligentni i vječna djeca

Ovaj znak život ne shvaća previše ozbiljno. Čak i ako mu se u životu dogodi neka tragedija pa mora brzo odrasti, duboko u sebi je vječno dijete u potrazi za zabavom. Blizanci su brzi na jeziku, a misle još i brže. Krasi ih iznimna inteligencija koja čak nema veze s pameću i dobrim ocjenama u školi, već se vidi u njihovom načinu komuniciranja i čitanju drugih ljudi i situacija.

Brzo se prilagođavaju situaciji, ali ostaju svoji

Jedni od najprilagodljivijih znakova u zodijaku definitivno su Blizanci. Vrlo dobro znaju da neće dobro proći u životu ako ne prihvate one stvari koje ne mogu promijeniti. No, to nikako ne znači da bezglavo slijede druge jer će vam oni prvi reći ako im nešto ne štima. Bez obira što su članovi nekog tima kojem bogato pridonose, uvijek pokušavaju ostati svoji.

Po prirodi su veseljaci s dobrim smislom za humor, ali…

Obožavaju se smijati i cijene inteligentne šale. S njima je zabava zagarantirana, ali kada trebaju napuniti baterije, povlače se u osamu. Čim primijetite da je vaš prijateljica Blizančica utihnula, to znači da joj treba malo odmora u samoći. Možda se to povlačenje drugima čini čudno, ali Blizancima mozak konstantno radi sto na sat pa ga trebaju resetirati.

Cijene slobodu i vole avanture

Da mogu, cijelog bi života samo putovali i zabavljali se jer ih rutina i fizički i psihički umara. Prije svega cijene slobodu jer ne vole osjećaj sputanosti. Avanturistički su nastrojeni, znatiželjni i vole istraživati nova mjesta, družiti se ili jednostavno ljenčariti na nekoj tropskoj plaži s koktelom u ruci.

Kreativni su i praktični, ali često nedosljedni

Blizančica će vam prije pokloniti nešto što vam treba, nego nešto sentimentalno. Iako pripadnici ovog znaka imaju hrpu kreativnih rješenja, treba im dosta vremena da sve provedu u djelo pa većina toga kod njih ostaje samo na riječima. No, kada konačno zapnu za nešto, to će i dovesti do kraja, ali samo ako im je jako stalo.

Strastveni su i zabavni

Seks s Blizancima je sirov, strastven, žestok, ali u isto vrijeme i humorističan, zabavan i nabijen emocijama. Oduševljavaju ih partneri koji su čvrstog stava, strastveni kao i oni, ali koji nemaju problema s izražavanjem emocija. Ne zanimaju ih ‘lignje’ i netko tko ne zna kako ih dotaknuti ili se boji intimnosti.

U vječnoj su potrazi za ljubavlju

Blizanci su poznati vjetropiri koji se u godini dana zaljube stotinu puta, ali samo zato jer sanjaju o velikoj ljubavi koja će ih oboriti s nogu i s kojom će se slagati na svim razinama. Kada (i ako) nađu takvu osobu, neko vrijeme će ju testirati jer se boje u početku potpuno prepustiti. No, s vremenom postaju odani, strastveni partneri puni ljubavi te ruše sve svoje zidove kojima su se štitili od razočaranja.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba