Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Super1.hr nedavno je unaprijedio svoja pravila o privatnosti i korištenju takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa.

vijest

Ovo je takva pobjeda. U jednom restoranskom lancu odsad možete naručiti i samo koricu pizze

Kojem timu pripadate, onom koji voli koricu pizze ili onom koji je redovito u potpunosti odbaci?

Ljubitelji pizze se od pamtivijeka dijele u dvije skupine – one koji jedu koricu pizze i one koji je u potpunosti ignoriraju. Pa, ako ste skloniji ovoj drugoj skupini, onda ova vijest definitivno nije za vas, ali ako pizza za vas nije pizza ako ne pojedete koricu, zainteresirat će vas da u SAD-u postoji talijanski restoranski lanac u kojem možete, pazite sad, naručiti samo koricu pizze. Zove se Villa Italian Kitchen, a porcija od šest pizza okrajaka koštat će vas 2,75 američkih dolara.

Kako bi cijela stvar bila zaokružena priča, jelo su prigodno nazvali Just the Crusts, a vijest o novitetu na svom meniju objavili su na svom Instagram profilu. Ne moramo ni reći kako je cijela stvar instantno postala viralna, a premijera spomenutog jela bit će sutra, 18. srpnja.

Mimi Wunderlich, direktorica komunikacija za spomenuti lanac kaže kako su na ovu ideju došli jer su svojim gostima željeli dati ono što im zapravo nedostaje. No, ističe kako u Italiji koricu smatraju sastavnim i punopravnim dijelom pizze, tako da su joj ovim potezom željeli pridati pažnju na jedan poseban način jer smatraju kako zaslužuje biti zasebno na meniju. Vjeruju da će ljudi jako dobro reagirati, a s obzirom na samu najavu, čini se kako okrajci pizze itekako imaju svoju publiku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
učitavanje...
Više s weba