VIJEST

Ovo je genijalno. I jedna Hrvatica nominirana je za prestižnu Emmy nagradu

Među Emmy nominacijama našlo se i jedno hrvatsko ime, ono Ane Buljan koja je sa svojim timom radila na uspješnoj HBO seriji Nasljeđe

Dugoočekivane Emmy nominacije stigle su jučer o čemu možete više doznati ovdje. No, sjajna vijest je da se na popisu našlo i jedno hrvatsko ime. U pitanju je dizajnerica seta Ana Buljan koja je sa svojim timom nominirana za rad i doprinos u domeni kreiranja scenografije na uspješnoj HBO seriji Nasljeđe (Sucession) koja se prošle godine snimala i u Hrvatskoj o čemu smo pisale ovdje.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Konkretno, Ana Buljan nominirana je za desetu, posljednju epizodu druge sezone serije koja nosi naziv This Is Not For Tears koja je emitirana prošle godine u listopadu, a set je dizajnirala i za epizodu DC. U istoj Emmy kategoriji uz Anu Buljan nominirani su još i Stephen H. Carter, Carmen Cardenas te George DeTitta, a kome će pripasti ovo vrijedno priznanje doznat ćemo već 20. rujna.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Inače, napeta i hvaljena serija Nasljeđe u fokus stavlja Logana Royja i njegovo četvero djece koji vode jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata na svijetu. Zaplet nastaje kada se Logan počne povlačiti iz tvrtke, kada među njegovom djecom počinje i bitka za njegovu poziciju i prevlast.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba