PRODUKT DIZAJN

Ove lijepe daske za rezanje nastaju u Slavoniji i pravo su osvježenje na stolu. Doznale smo sve o tome

Team Tree hrvatski je brend iz Vinkovaca koji proizvodi drvene daske za rezanje. Jako su zgodne, a mogu se i personalizirati

Daske za rezanje i posluživanje njihova su specijalnost, kao i ručno rađeni drveni detalji za dom. Vinkovački Team Tree jedan je od onih hrvatskih brendova koji se bazira na kombinaciji tradicije, modernog, funkcionalnosti, a kreiran je s puno pažnje i ljubavi.

Iza cijele priče stoji mlada Elena Artuković, inače zaposlenica tvrtke Efektiv koja je ekstenzija tvrtke njezinog oca koja se pak dugi niz godina bavi preradom drva. Obiteljska snaga i strast prema tom materijalu bili su glavni okidač i logičan slijed da otac i kći te njezin suprug udruže snage i stvore nešto.

S obzirom na to da imaju sve tehničke mogućnosti, piljenje, rezanje, sušenje, dizajniranje i obradu drva rade sami, zbog čega u radioni znaju dnevno provesti i oko 12 sati. Fora s njihovim daskama jest ta da ih mogu izraditi u raznim oblicima i dimenzijama, ali i po želji personalizirati, a većinu njih prodaju restoranima za posluživanje hrane.

Drvo koje uglavnom koriste su orah, hrast, kombinacije brijesta i jasena. Cijene daski kreću se od 70 kn pa na više, ovisno o dimenziji, obliku i drvu, a možete ih kupiti i preko njihovog webshopa. Pa, ako ovih dana tražite kakav zgodan personalizirani poklon za sebe ili neku dragu osobu, Team Tree daske su naš prijedlog.

View this post on Instagram

#handmade ? . . . #oldwood #oldoak #oak #wood #woodworking #woodenboard #foodboard #servingboard #kitchenboard #handcrafted #madeinvinkovci #kupujmohrvatsko

A post shared by Team Tree Vinkovci (@team_tree_vinkovci) on

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba