VIJEST

Oduvijek ste željeli biti lik iz bajke? Kazalište Trešnja prodaje originalne kostime iz predstava

Kazalište Trešnja ovaj vikend organizira aukciju originalnih kostima iz predstava

Ako ste barem jednom u životu poželjeli barem na trenutak postati Trnoružica, Petar Pan ili neki drugi lik iz bajke, sada je vaša prilika. Naime, kazalište Trešnja u Zagrebu organizira aukciju kostima iz predstava koji će se moći kupiti isključivom gotovinom na rasprodaji u dvorištu kazališta, i to ovaj vikend, 12. i 13. rujna od 11 do 17 sati. Kako poručuju, otvaraju svoju riznicu unikatnih kostima iz predstava koje više nisu na repertoaru te nude jedinstvenu priliku kupnje svim ljubiteljima kazališne umjetnosti.

Kako bi stvorili pak posebnu atmosferu aukcije, kazališno dvorište bit će posebno uređeno kulisama predstava, a cijela ova rasprodaja ujedno će označiti i početak nove kazališne sezone u Trešnji. Posjetitelji Trešnje će tako od listopada moći uživati u obnovi premijere predstave Snjeguljica i sedam patuljaka te ostalim predstavama s repertoara kao što su Ivica i Marica, Trnoružica, I opet…Miffy, Pipi Duga Čarapa i ostale.

Dodaju i kako je u Trešnji sve spremno za doček publike prema preporukama HZJZ kako bi se posjetitelji mogli osjećati sigurno u svom kazalištu. Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Preporučuje se kupnja ulaznica putem online servisa, a obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište. Detaljan raspored predstava u rujnu i listopadu možete pronaći ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba