DIZAJN

Oduševili su nas ovi unikatni tepisi izrađeni u gorju Atlas. Možete ih naručiti i kod nas

Efektni uzorci, boje i naravno, kvalitetan materijal. Sve to dio je brenda iznimnih tepiha naziva Berber Budapest, evo o čemu je riječ

U potrazi za malo posebnijim tepisima, pronašli smo one brenda Berber Budapest. Riječ je o unikatnim ručno rađenim tepisima koje izrađuju vješte žena u gorju Atlas u Maroku. Ono što ih čini toliko neodoljivim jest činjenica da su u pitanju unikati, dok je ponuda brenda iznimno raskošna. Tako ćete ondje pronaći jako puno šarenila, veselih uzoraka i motiva, ali i niz tepiha u decentnijim izdanjima.

Uklopit će se u svaki stil, a svojom kvalitetom, kako poručuju iz ovog brenda koji svoje sjedište ima u Budimpešti, neće vas ni na jednom polju iznevjeriti. Više informacija o cijenama i ostalim detaljima možete uputiti preko službenog maila ili poruke putem Instagrama, a super stvar je što dostavljaju i u Hrvatsku. Pa, ako ste u potrazi za kakvim tepihom koji će estetski nadograditi vaš prostor i koji će biti zamijećen, onda svakako obratite pozornost na Berber Budapest.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube